Sırasıyla Abdullah Avcı ve Orhan Ak'ın ayrılıklarının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor için gündeme ligimizden bir isim geldi. 

"Büyük ihtimalle anlaşıldı"
beIN Sports'ta yayınlanan Gün Ortası adlı programda konuşan ünlü yorumcu Olcay Çakır "Trabzonspor, dün akşam Andrea Pirlo ile VavaCars Fatih Karagümrük yönetiminden izin alarak bir görüşme gerçekleştirdi. Nihai karar, bugün verilecek fakat büyük ihtimalle Andrea Pirlo ile anlaşıldı." ifadeleri ile Trabzonspor'un Andrea Pirlo ile temas halinde olduğunu açıkladı.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor
Geçtiğimiz yaz Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan futbol efsanesinin İstanbul ekibi ile olan kontratı 30 Haziran'da son buluyor. Karagümrük'ün başında 26 Süper Lig maçına çıkan 43 yaşındaki Andrea Pirlo takımı ile maç başı ortalama 1.31 puan topladı.

Antrenörlüğe Juventus'ta başladı
Futbolculuk kariyerinde Inter, Milan ve Juventus gibi İtalya'nın en büyük kulüplerinde kazanılmadık başarı bırakmayan Pirlo, A Takım düzeyinde teknik direktörlük kariyerine 2020-2021 sezonunda Juventus'ta başladı. O sezon İtalya Serie A'da topladığı 78 puan ile 4. olan Juventus sezon sonunda genç çalıştırıcı ile yolları ayırmıştı.

Beşiktaş iddiaları vardı
İtalyan çalıştırıcınınn adı daha önce Beşiktaş'ın bir başkan adayı ile görüştüğü iddialarına karışsa da Andrea Pirlo bu söylentileri net bir dille yalanlamış ve Karagümrük'e odaklandığını ifade etmişti.

İlhan Palut rafa kalktı
Trabzonspor'da teknik direktörlük kolutğu için adaylardan olan eski İlhan Palut ile anlaşma sağlanamadı. Erdem Şen'in haberine göre Bordo-Mavililier eski Konyaspor teknik direktörü ile önümüzdeki sezonun planlamasında anlaşamadı ve görüşmeler tıkanma noktasına geldi. (Ajansspor)

7-38

Editör: Haber TS