İnsan sağlığı düşünülerek son derece sağlıklı ve de kaliteli şekilde üretilmekte olan zeytinyağı 5 lt olarak üretilmekte ve kişilere sunulmaktadır. Tat ve lezzet konusunda sofraların vazgeçilmezi olmaya devam eden bu ürün, her açıdan kişilerin memnuniyetini ve beğenisini kazanmaya devam ediyor. Kolay muhafaza edilebilmesi ve de uzun süreli saklamaya dayanması gibi avantajları sayesinde kişiler bu yağı istedikleri yemeklerde istedikleri kadar kullanabilir. Tüketilmesi durumunda pek çok fayda sağlayan bu ürün sağlıklı ürünler listesinin ilk sıralarında yer alır.

Üretim sürecinde belirli aşamalardan geçen ve farklı şekilde işlemler uygulanan bu zeytinyağı, tadı ve kalitesi açısından da üst düzeydir. Sahip olduğu özellikleri korumakta olan ve en yüksek kaliteyi sağlayan bu ürün, sağlığa da faydalı olmasından kaynaklı olarak soğuk sıkım zeytinyağları içerisinde adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu yönüyle hem fiyatı hem de litre olarak kişilere uzun süre yeten, tasarruf sağlayan özelliğinden dolayı severek tüketilir. Belirtildiği üzere Oleamea yağları, özellik bakımından da şu şekilde belirtilebilir:

Koku

Hemen herkes tarafından kolaylıkla ve rahatlıkla tereddüt etmeden tüketilebilecek olan bu yağ, son derece doğal olmasında kaynaklı olarak koku açısından da eşsizdir. Aynı zamanda keskin olmayan ve rahatsız etmeyen aromasından kaynaklı olarak kişiler kokudan rahatsız olmaz.

Tat

Zeytinyağının üretim aşamasında antioksidanlar korunur. Zeytinyağının tadılması esnasında boğazda ve tatma esnasında hoş bir tat bırakması söz konusudur.

Besin Değeri

Yağın üretilmesi aşamasında uygulanan işlemler sayesinde yağdaki besin değerleri korunur. Bu da kişilerin oldukça sağlıklı olan yağı tüketmesi demektir. Bu nedenle yağın besin değerleri kişilerin sağlıklı şekilde yağ tüketmesini sağlar.

Fiyat

Günümüzde tüm gıdaların fiyatlarının artış gösterdiği bu zamanlarda zeytinyağının 5 litre olarak son derece uygun ve de makul fiyata alınması kişileri oldukça mutlu eder. Her bütçeye hitap eden bu yağ fiyatı ile kişiler maddi açıdan zorlanmadan bu yağı satın alabilir. Bu sayede insanlar zeytinyağı 5 lt fiyatı oldukça uygun olduğundan rahatlıkla ve avantajlı fiyatlarla bu yağı satın alabilirler.

Editör: Kadir FIRAT