Yakında Star TV'de başlayacak olan Ömer dizisinde başrolü üstlenen Selahattin Paşalı başka hangi projelerde rol aldı? İşte, Selahattin Paşalı dizileri ve filmleri!

Ömer dizisi yakında Star TV'de başlıyor. Selahattin Paşalı'nın müezzin Ömer karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacağı dizide, kendisinden yaşça büyük aşık olacağı Gamze karakterine Gökçe Bahadır hayat verecek. Dizide Barış Falay ve Merve Dizdar da rol alacak.

Yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı, geçtiğimiz yaz sevgilisiyle evlendi ve bir bebekleri dünyaya geldi. Bugüne dek rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren ve Cannes yolcusu olan başarılı oyuncunun projeleri merak edildi. Selahattin Paşalı dizileri ve filmleri arasında o yapımlar dikkat çekti. İşte, ünlü oyuncunun rol aldığı dizi ve filmler...

32 yaşındaki Paşalı, dijital dizilerde, tv dizilerinde ve sinemada bol bol yer aldı. 2017 yılında Kalp Atışı dizisindeki Alp Sungur karakteriyle tanındı. Ardından kısa süre ekranda kalan Bir Umut Yeter ve Leke dizilerinde boy gösterdi. Halit Ergenç'in başrolünde yer aldığı Babil dizisinde Hakan karakteriyle öne çıktı. Aşk 101 ve Pera Palas'ta Gece Yarısı gibi Netflix dizilerinde rol aldı. İsrail yapımı Shtisel dizisinden uyarlanacak olan Ömer dizisi ile ekrana geri dönecek.