Samsunspor'un Hocasından Trabzonspor Maçı Öncesi Ortamı Geren Açıklama Samsunspor'un Hocasından Trabzonspor Maçı Öncesi Ortamı Geren Açıklama

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Eksik gördüğümüz yerleri gidermeye çalıştık. İyi geçtiğine inanıyoruz. Bazı oyun formasyonları denedik. 3’lü savunma, 4lü karşılama denedik. İnşallah iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Sahada göreceğiz. Zor maç bizi bekliyor. Trabzon deplasmanı her zaman zordur. Şimdi bir de hoca değişikliği oldu. Benim de çok beğendiğim, takdir ettiğim Abdullah hoca geldi Trabzonspor’un başına. Gönül isterdi , bizden sonraki maçta hoca değişikliği olsun. Oyuncular yeni motivasyon, yeni enerji. Çıkacağız bugün yüksek konsantrasyon ve disiplinli.. Ofansif anlamda savunma yapmamız lazım. Bu tür takımlar etkili hücum oyuncularına karşı çok fazla geri çekilirseniz, kilit oyuncuları uzaktan şut atacak oyuncuları var. Önde karşılamayı yaparsak, arkaya da çok iş düşmez. Hazırlıklar bu yöndeydi. İnşallah buradan puan ve puanlarla döneriz” dedi.

Maç öncesi ne gibi önlemler aldıkları sorusuna ise Erdoğan, “Biz analimizi 2 bölüm yaptık. Bir oyuncu bazlı, bize de ilk defa gelen oyuncuların karakterlerini anlatırken, daha önce de Abdullah hocanın şampiyon olurken oynatmak istedği oyunu anlattık. Analiz bu işin parçası. Oyuncuları hazırlarız, ama oyuncular bunu sahada ne kadar gayretli ciddiyetle uygularla onu sahada göreceğiz” dedi.