Peres Trabzonspor'a Haber Gönderdi Peres Trabzonspor'a Haber Gönderdi

Fırtına, 3.'lük yarışındaki en yakın rakibi Başakşehir'le yarın karşılaşacak. Teknik direktör Abdullah Avcı ve öğrencileri, kupa kadar bu maçı da final gibi görüyor. Trabzonspor, İstanbul'da 6 günde çifte zafere uzanıp, iki kulvarda da hedefine ulaşmak istiyor. Bu nedenle yönetim, takımın motivasyonunu bozmamak için transfer görüşmelerinde frene bastı. İki final geçildikten sonra hamleler sıklaşacak.

Bordo-mavili yönetim, takımın motivasyonunu bozmamak için perşembe günü oynayacağı Beşiktaş kupa finaline dek transfer görüşmelerini yavaşlattı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynadığı maçlarda başarılı performans sergiledi. Avcı'nın 2020- 21 sezonunun 9. haftasında göreve geldiği bordo-mavililer bugüne dek İstanbul temsilcileriyle dış sahada 21 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda 13 galibiyet ve 4 beraberlik aldı ve 4 kez yenildi.

DIŞARDA 4 YENİLGİ

Avcı yönetiminde İstanbul takımları karşısında deplasmanda 4 maçta yenilgi yaşadı. Bordomavililer, Başakşehir'e 3-1, Fatih Karagümrük'e 4-1, Galatasaray'a 2-1 ve Beşiktaş 2-0 mağlup oldu.

Editör: Haber TS