OnePlus 11 akıllı telefonun görüntüleri Çin'deki resmi tanıtımdan önce internete düştü! İşte, OnePlus 11 tasarımı ve beklenen özellikleri...

OnePlus, amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 11'i 4 Ocak'ta Çin'de ve ardından 7 Şubat'ta küresel pazarlarda piyasaya sürmeye hazır. Bunun öncesinde, telefonun teknik özelliklerini çoğu internete sızdırıldı.

Şirket ayrıca geçtiğimiz günlerde telefonun tasarımına ait birkaç görsel paylaşmıştı. Şimdi, OnePlus 11 akıllı telefonun gerçek hayattaki görüntüleri paylaşıldı.

Sızdırılan görseller, akıllı telefonun ön tarafında çoğu amiral gemisi telefonda gördüğümüz kavisli ekran yerine düz kenarlara sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca ekranın üstünde öne bakan kamera için bir delik var. Şirket ayrıca, cihazın sağ kenarındaki uyarı kaydırıcısını da korudu.

Güç düğmesi telefonun sağ tarafında bulunurken, ses rocker'ı cihazın sol tarafında bulunuyor. Akıllı telefonun arka paneli, telefonu tutarken daha iyi kavrama için kumtaşı kaplamaya sahip gibi görünüyor. Sol üst köşeye yerleştirilmiş dairesel formdaki kamera modülü, üç kamera sensörüne ve bir LED flaşa sahip.

OnePlus 11 kısa süre önce TENAA'da görüldü ve tüm özellikleri ortaya çıktı. 3216 x 1440 piksel Quad HD+ ekran çözünürlüğü, 120 Hz yenileme hızı, 10 bit renk ve ekran altı parmak izi tarayıcı sunan 6,7 inç AMOLED ekrana sahiptir.

Kaputun altında, cihaz, 12 GB veya 16 GB RAM ve 256 GB veya 512 GB dahili depolama ile birleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci tarafından desteklenecek. Kamera bölümünde 50MP birincil sensör, 48MP ultra geniş lens ve 32MP telefoto sensör bulunur. Telefonun ön tarafında özçekimler ve görüntülü aramalar için 16 MP'lik bir snapper bulunuyor.

Akıllı telefon, Çin versiyonu için şirketin kendi ColorOS 13'ü ile kullanıma hazır en son Android 13 işletim sistemini çalıştırırken, küresel versiyon OxygenOS özel ara yüzüne sahip olacak. Cihaz, 100W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh batarya ile çalışıyor.