Dokuzuncu yıl dönümüne yaklaşan OnePlus, 17 Aralık'ta Çin'de OnePlus 11 serisini tanıtacak. İşte OnePlus 11 özellikleri...

Dokuzuncu yıl dönümüne yaklaşan OnePlus, etkinliği kutlamak için 17 Aralık'ta Çin'de bir konferans planladı. Marka, etkinlikten ne bekleyebileceğimizi henüz açıkça belirtmedi. OnePlus, bu akıllı telefonun varlığını henüz resmi bir şekilde kabul etmedi. Fakat OnePlus 10 Pro'nun halefi olan OnePlus 11 serisinin tanıtılması bekleniyor.

Markanın mevcut bir akıllı telefonunun, büyük olasılıkla OnePlus 10 Pro'nun özel bir sürümünü görmemiz mümkün. Ancak, bu sadece bir varsayımdır ve markadan resmi bir açıklama beklemek daha iyidir. OnePlus'ın 17 Aralık'ta OnePlus 11'i piyasaya sürmesi ihtimaline karşı, cihazın teknik özellikleri hakkında bilgiler geldi. İşte, beklenen özellikler!

OnePlus 11 özellikleri

Şimdiye kadar, cihazla ilgili sızıntılar, cihazın yakın zamanda piyasaya sürülen Snapdragon 8 Gen 2 CPU tarafından destekleneceğini belirtiyor. 256 GB dahili belleğe ve 16 GB'a kadar RAM'e sahiptir. Cihazın 100W şarj kapasiteli 5.000mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor.

Gelecek amiral gemisi için 2K çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip 6,7 inç AMOLED ekran bekleniyor. 48MP ultra geniş açılı lens, 32MP telefoto lens ve 50MP Sony IMX890 sensörü, OnePlus 11'in üçlü arka kamera sistemini oluşturabilir.

Editör: Didem Bektaş