Geniş depolama alanı ve bellek kapasitesiyle dikkat çeken OnePlus Ace 2 Pro özellikleri tamamen gün yüzüne çıktı. İşte, akıllı telefona dair tüm detaylar!

OnePlus, Ace serisine Ace 2 Pro'yu ekliyor. 16 Ağustos'ta Çin'de tanıtılacak olan akıllı telefon Ace 2 ile benzer bir tasarıma sahip. Cihazın bazı özellikleri paylaşıldı bile.

OnePlus Ace 2 Pro bellek özellikleri onaylandı. Buna göre;

Ace 2 Pro akıllı telefon, 24 GB LPDDR5X RAM özelliğine sahip dünyanın ilk (seri üretim) cihazı olarak dikkate değer bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor. Cihaz ayrıca 1 TB UFS 4.0 flash depolamaya sahip olacak.

RAM, SK Hynix tarafından üretilecek ve OnePlus'a göre Ace 2 Pro, "Memory Gene Rekombinasyon" teknolojisini kullanacak ve verimli bellek kullanımı ve daha hızlı veri okuma performansı vaat ederek 41 uygulamanın arka planda 72 saat çalışmasına izin verecek. TÜV Rheinland, telefonun 48 ay boyunca sorunsuz performans gösterdiğini onayladı.

Daha önce ZTE'nin Nubia markası, 24 GB/1 TB depolama alanına sahip RedMagic 8S Pro+'yı piyasaya sürdü ancak bu henüz satışa çıkmadı. Ek olarak, Realme'nin 24 GB RAM'e sahip bir akıllı telefon çıkarmayı planladığı da bildiriliyor.

OnePlus Ace 2 Pro özellikleri;

Diğer özelliklere gelince, OnePlus, Ace 2 Pro'nun güçlü Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye ve HDR10+ ve 450 ppi yoğunluğa sahip 6,74 inç 120Hz 1,5K OLED ekrana sahip olacağını onayladı.

Akıllı telefon Android 13 ile çalışacak, 24 GB, 12 GB ve 16 GB RAM seçeneklerini sunacak ve birlikte verilen 150 W GaN şarj cihazı kullanılarak 17 dakikalık olağanüstü bir tam şarj süresiyle 5000 mAh pil ile desteklenecek. Camgöbeği ve Gri renklerde gelecek.