OnePlus Ace 2V akıllı telefon, oyun deneyimini geliştirmek için Game Cloud Computing Tech ile donatılacak. İşte, cihazın önemli detayları!

OnePlus, 7 Mart'ta Çin'de en son akıllı telefonu The OnePlus Ace 2V modelini tanıtacak. Şirket, ilk olarak OnePlus 11'de tanıtılan yeni “Game Cloud Computing Özel Ağ Teknolojisi” de dahil olmak üzere cihaz özelliklerini açıkladı.

Bu teknoloji, oyun oynarken ağla ilgili sorunları çözecek ve yüksek gecikme sürelerini neredeyse %44 oranında azaltacak.

OnePlus ACE 2V Oyun Telefonu

Teknoloji, dünya çapında sekiz büyük bulut bilişim merkezi ve 100.000'den fazla kendi şahsi sunucu tarafından desteklenmektedir.

Oyun verileri, veri tanımlama, hesaplama, füzyon, iletim ve daha fazlası gibi tüm göreli görevleri tamamlamak için nanosaniye düzeyinde çalışır. Bu, bu görevleri etkili bir şekilde tamamlamak için güçlü bir bulut bilişim yapısı gerektirir.

OnePlus, cihazın popüler mobil oyun “League of Legends” da 120 kareyi desteklediğini ve parlaklıktan ödün vermeden saatte ortalama 119.14 kare desteklediğini söyledi. Bu, oyuncuların genel kullanıcı ve oyun deneyiminin tadını çıkarabilecekleri anlamına gelir.

OnePlus Ace 2V oyuncu telefonu, Dimensity 9000 yonga seti ile donatıldı. İşlemci, LPDDR5X RAM ve UFS 3.1 depolama alanını içeriyor. Temel varyantı 12GB RAM ve 256GB depolama ile gelecekken, en yüksek yapılandırmada 16GB RAM ve 512GB depolama alanı olacak.

Telefonda 1.5K çözünürlüklü 6.74 inç OLED ekranı, 120Hz yenileme hızı, 100W şarjlı 5.000mAh pil ve 16 megapiksel ön kamera ve OIS özellikli 64 megapiksel üçlü arka kameralara sahip olacak. Cihaz Oxygenos 13 tabanlı Android 13 OS ile gönderilecek.

OnePlus ACE 2V fiyatı 349 dolardan başlayacak. Telefonun küresel pazarlarda OnePlus Nord 3 adıyla çıkış yapması bekleniyor. Çıkış tarihi ve detaylar Temmuz'da netlik kazanacak.

Genel olarak, OnePlus ACE 2V, kullanıcılarına selefleri üzerinden standart bir oyun deneyimi sunmayı vaat ediyor. Güçlü bulut bilişim yapısı ve ağa tanımlanan çizgisi ile zayıf ağ ortamlarında bile sorunsuz ve kesintisiz bir oyun deneyimi sağlamayı amaçlamaktadır.

Editör: Didem Bektaş