OnePlus Buds Pro 2 kulaklıklar yakında piyasaya çıkacak. Öncesinde cihazın renk seçenekleri ve yeni görselleri internete sızdı.

OnePlus, önümüzdeki hafta Çin'de OnePlus 11 ve Buds Pro 2'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kulaklıklar, geçen yıl piyasaya sürülen orijinal Buds Pro'nun halefi olarak gelecek. TWS kulaklıkların, önceki modelle aynı tasarımı koruduğu onaylanmıştır. Ek olarak, sürükleyici bir ses deneyimi için Dolby Audio ve Spatial Audio desteğiyle geldikleri de onaylandı.

Şimdi lansmandan önce, güvenilir bilgi kaynağı Evan Blass, Buds Pro 2'nin bazı resmi pazarlama görüntülerini paylaştı. OnePlus kulaklıklar kutudan nasıl çıkacak, içeriği, özellikleri, görüntüsü ve renkleri neler olacak bir görelim.

Daha önce de belirtildiği gibi, OnePlus Buds Pro 2, orijinal Buds Pro ile aynı tasarıma sahip olacak. Bu, TWS kulaklıkların daha iyi oturması için saplı yarı kulak içi bir tasarıma ve kulak uçlarına sahip hafif açılı kulaklıklara sahip olacağı anlamına gelir. Gövde, üst yarısında mat ve alt kısmında parlak bir kaplama ile çift tonlu bir tasarıma sahiptir.

Arbor Green, Obsidian Black ve White renklerinde sunulacak. Yani yeşil, siyah ve beyaz renklerinde satışa sunulacak. OnePlus Buds Pro 2, pil şarj durumu için bir LED göstergesi, bir Type-C bağlantı noktasına sahip dikdörtgen bir depolama ve şarj kutusu içinde gelecek.

OnePlus Buds Pro 2 kutu içeriğinin kulaklıklar, farklı boyutlarda iki çift silikon kulak ucu, bir USB-A - USB-C kablosu ve bazı belgeler içereceği görülüyor. OnePlus Buds Pro 2'nin 45dB'ye kadar ANC desteğine sahip 11 mm ve 6 mm çift sürücülerle gelmesi bekleniyor.

Editör: Didem Bektaş