OnePlus'ın ilk akıllı saati olan OnePlus Nord Watch yakında piyasaya çıkıyor. İşte, cihazın temel özellikleri ve renk seçenekleri!

Çinli şirket OnePlus, yakında ilk akıllı saat modeli Nord Watch’u satışa sunacak. Şirket, giyilebilir cihazın 1.78 inç AMOLED ekran, 60Hz yenileme hızı, 500 nit en yüksek parlaklık ve 100'den fazla saat yüzü gibi özelliklerle geleceğini onayladı.

Önceki sızıntılar ise akıllı saatin tasarımını gözler önüne seren birkaç görsel içeriyordu. Son haberler ise cihazın renk seçeneklerini ve daha fazla özelliğini ortaya koydu. İşte, OnePlus Nord Watch akıllı saatten beklentiler…

ONEPLUS NORD WATCH ÖZELLİKLERİ VE RENKLERİ

Bugünkü sızıntılar, OnePlus Nord Watch akıllı saatinin Deep Blue ve Midnight Black olmak üzere iki renk seçeneğiyle geleceğini açıkladı. Siyah ve mavi renk seçeneklerinin görseli de paylaşıldı. İşte, ilk ipuçlarını içeren görsel…

OnePlus Nord Watch Özellikleri (Söylentiler)

OnePlus Nord Watch, 1.78 inçlik büyük bir AMOLED ekrana sahip olacak ve 60Hz yenileme hızı ile 500 nit tepe parlaklık sunacak. Saatin birçok fitness özelliği ile geldiği iddia ediliyor. Yürüme, koşma, bisiklete binme ve daha fazlası gibi aktiviteleri içerebilecek toplam 105 fitness moduna sahip olacak. Ayrıca saatte 100'den fazla saat kadranı (yüz) olacak.

Sağlık izleme özellikleri ve sensörleri hakkında konuşursak, Nord Watch hayati değerleri izlemek için bir kalp atış hızı sensörü, kan-oksijen seviyelerini ölçmek için bir SpO2 sensörü ve stres seviyelerini kontrol etmek için bir stres monitörü ile donatılacak. Ayrıca saat, bir kadın sağlığı takipçisine de sahip olabilir. Giyilebilir cihaz, 10 güne kadar pil ömrü sunacak şekilde tasarlanmıştır.

Ürünün fiyatı hala bir sır. Ancak Nord markalı bir ürün olduğu için 50-60 dolar aralığına düşmesini bekleyebiliriz. OnePlus Nord Watch, 28 Eylül'de Hindistan'da piyasaya sürülebilir. Avrupa ve Türkiye pazarına da gelmesi bekleniyor. Resmi onay hala bekleniyor.

Editör: Didem Bektaş