Onur'dan Maç Sonu Flaş Açıklama

Abone Ol

Güzel bir galibiyet elde ettikerlini söyleyen tecrübeli file bekçisi, "Stresli ama güzel bir maçtı. Önemli olan kazanmaktı. Burada kazanmak çok güzel. Benim için de Burak Yılmaz için de çok güzel. 2011'de burada onunla birlikteydik ve 3-2'lik Sivasspor galibiyetimiz vardı. Bugün tertemiz,bembeyaz formamızla sahaya çıktık ve 3 puanı aldık. Önemli olan da o." dedi.

Sivasspor taraftarlarının Trabzonspor'a yönelik "şikeci" şeklinde tezahurat yapmasına da değinen Onur Kıvrak,"Bazı şeyler yakın tarih olmasına rağmen unutuluyor herhalde. Bugün kötü tezahuratlar vardı Sivasspor taraftarlarından. Çok çabuk unutulduğu için ben şaşkınım. Gerçekten bu konulara gülüyorum. Trabzonspor camiasından bu konularla ilgili kimse alınmadı. Biz o yüzden tertemiziz. Onları Allah'a havale ediyorum." açıklamasını yaptı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }