OPPO A17'nin görüntüleri internete düştü! İşte, yakında piyasaya sürülecek olan OPPO A17 özellikleri…

Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO, yakında A sınıfına yeni bir model daha ekleyecek. A16’nın halefi olması beklenen OPPO A17 özellikleri, bugün sızdırılan görsellerle birlikte netleşmeye başladı. 91Mobiles ve Evan Blass işbirliğiyle sızdırılan kaliteli görüntüler, cihazın tasarımını da gözler önüne serdi.

OPPO A17 ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

Birden fazla sertifika alan telefon, yakında piyasaya çıkacak. Görüntüler, OPPO A17'nin su damlası çentiği ve alt kısmında kalın bir çene ile geleceğini ortaya koyuyor. Uzun hap şeklinde kamera tasarımına sahip deri dokulu bir arka panel de bu fotoğraflarda görülüyor ancak kamera modülü çıkıntısı yok.

Arka panel, çift kamera sensörü ve bir LED flaşlı iki halka barındırıyor. Akıllı telefon, ses seviyesi düğmesi ve sağ tarafta güç düğmeleri bulunan kompakt bir tasarıma sahip. Parmak izi tarayıcı olarak ikiye katlanabilen düğmesi şık duruyor.

OPPO A17, selefine kıyasla yükseltmeler içermeyecek. 64 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş bir MediaTek Helio G35 işlemci tarafından destekleneceği ve 5.000 mAh pil ünitesi ile destekleneceği bildiriliyor. Yaklaşan akıllı telefonun geri kalan özellikleri henüz bilinmiyor.

OPPO A17 Turuncu, Mavi ve Siyah renk seçenekleriyle gelecek. Bu ayın sonuna kadar çıkış yapması bekleniyor.

Editör: Didem Bektaş