Katlanabilir telefonlar rekabette. Samsung Galaxy Z Flip 5’e rakip gelen Oppo Find N3 Flip özellikleri internete düştü. İşte sızdırılan detaylar!

Fiyatı, tasarımı, donanım özellikleri ve çıkış tarihiyle gündemde olan OPPO’nun yeni katlanabilir kapaklı cihazı Find N3 Flip tüm detaylarıyla sızdırıldı.

OPPO hakkında, OPPO'nun Find N3 ve Find N3 Flip üzerinde çalıştığı tahmin edilen çeşitli söylentiler su yüzüne çıktı. Bu haber gelir gelmez insanlar internette pek çok türde soruya yanıt aradı, insanlar bunun doğru olup olmadığını öğrenmek istiyor.

Digital Chat Station, Find N3 ile ilgili bazı görseller paylaştı. Sızdırılan fotoğraflarda Find N3'ün üçlü kamera kalitesi gözler önüne serilmiş durumda ve bu fotoğraflar oldukça güzel görünüyor. OPPO Find N3 Flip'in bir kamerası 48 megapiksel, diğer kamera ise 64 megapiksel çözünürlükte.

50 MP'lik ilk sensörün yanı sıra 48 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 64 megapiksel yakınlaştırma sensörü için bir Sony IMX890 sensörü de cihazda yer alabilir.

Find N3'ün OmniVision OV64B kamerası gönülleri fethetmişti. Flip'te ise Sony sensörüne yer verilebilir.

OPPO Find N3 Flip telefonun yalnızca 7.82 inçlik bir ekranı var ve bu, özellikler daha büyük ekranda net bir şekilde gösterildiği için kullanıcılar için faydalı olabilir. Ve ikincil paneli 6.31 inç olacak. Her iki ekranda da AMOLED'i göreceksiniz ve ön tarafta 32 megapiksel ön kamerayı göreceksiniz.