OPPO Reno 10 serisi bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek ve yaklaşmakta olan OPPO Reno 10 Pro+'nın sızdırılmış uygulamalı görüntüleri şimdi Digital Chat Station tarafından ortaya çıktı. Cihaz, Altın ve Mor olmak üzere iki ana renkte satışa sunulacak.

Görüntüler, akıllı telefonun eliptik veya hap şeklindeki bir arka kamera modülünü barındıran bej veya krem renkli arka panelini gösteriyor. Önceki renderdan farklı olarak, uygulamalı görüntüler çift renkli bir kamera modülünü ortaya çıkarıyor; ilk kısım siyah ve iki kamerayı barındırıyor, alt yarısı ise gümüş ve periskop yakınlaştırma kamerası tarafından kullanılıyor.

OPPO Reno10 Pro Plus Özellikleri

Akıllı telefonun 50MP Sony IMX890 ana kamera, 8MP ultra geniş kamera ve 64MP periskop telefoto kamera ile üçlü kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Telefoto lens, Find X6 serisi ile aynı teknolojiyi kullanır ve mükemmel düşük ışık performansı vaat eder. Telefonun ön kamerası, çarpıcı özçekimler çekebilen 32 MP'lik bir sensördür.

Ses ayar düğmesi sağ taraftaki panelde, güç düğmesinin hemen üzerinde gelir; bu, sol panelde ses düğmeli şematik görüntüden farklıdır. Ek olarak, uygulamalı görüntü, akıllı telefonun gümüş renkli ve metalik bir çerçeve olabilecek yan panelini ve alt yan paneldeki hoparlör ızgarasını gösteriyor.

OPPO Reno 10 Pro+'nın Qualcomm'un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile donatılması ve 3C sertifikasyon platformuna göre 100W hızlı şarj özelliğini desteklemesi bekleniyor. Cihazın ayrıca ortalanmış delikli, 120Hz yenileme hızına ve 1.5K ekran çözünürlüğüne sahip 6.74 inç OLED ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Editör: Didem Bektaş