Oppo Watch 3 Pro'nun yeni bir buzul grisi renk modeli tanıtıldı. İşte, akıllı saatin özellikleri, fiyatı, tasarımı ve renkleri!

Bugün erken saatlerde Oppo, anavatanı Çin'de en yeni Find N2 katlanabilir serisi de dahil olmak üzere bir dizi yeni ürünü piyasaya sürdü. Marka ayrıca Oppo Watch 3 Pro'nun yeni bir buzul grisi renk çeşidini de tanıttı. Giyilebilir cihaz, Ağustos ayında Snapdragon W5 Gen 1 çip, AMOLED ekran, 15 günlük pil ömrü ve daha fazlasıyla piyasaya çıktı.

Yaz döneminden aylar sonra, marka şimdi de akıllı saatinin Buzul Grisi rengini tanıttı. Oppo, Watch 3 Pro için yeni bir buzul grisi rengini duyurdu. Çin'de 268 dolardan satışa sunuldu. Giyilebilir cihazın ayrıca Platin Siyah ve Çöl Kahvesi renk seçenekleri de bulunuyor. Giyilebilir cihazın henüz Çin dışında mevcut olmadığını unutmayın. Oppo Watch 3 Pro'nun uluslararası kullanılabilirliği henüz açıklanmadı.

Hatırlamak gerekirse, Oppo Watch 3 Pro kare bir kadranla gelir ve alüminyum alaşımlı bir çerçeveye ve fiberglas kasaya sahiptir. Giyilebilir cihazlarda bir ilk olan LTPO olan 1.91 inç AMOLED ekrana sahiptir. Beş gün tam kullanım ve 15 gün ışık modu sürebilen 550 mAh pil içerir. Tamamen şarj olması yaklaşık 65 dakika sürer. Kayış olmadan 37,5 gr ağırlığındadır.

Akıllı saat, 1 GB RAM ve 32 GB depolama ile eşleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon W5 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Ayrıca bir Apollo 4 Plus çipi var. Wear OS ve RTOS tabanlı ColorOS Watch'ı çalıştırır.

Ayrıca saat, LTE bağlantısı, Bluetooth 5.0, GNSS ve NFC sunar. 5ATM suya dayanıklıdır ve ivmeölçer, jiroskop, pusula, optik kalp atış hızı sensörü, SpO2 sensörü, ortam ışığı sensörü ve altimetre gibi sensörlere sahiptir. Ayrıca bir EKG sensörü var. Hem Android hem de iOS ile eşleştirilebilir.