Trabzonspor’un eski yıldızı Oscar Cardozo, Fenerbahçe ile oynanacak kritik karşılaşma için Trabzon’a geldi. Bordo-mavili formayla sergilediği performansla taraftarların hafızasında yer edinen Paraguaylı golcü, yaklaşık 10 yıl aranın ardından yeniden şehirle buluştu.

2014 yılında Benfica’dan Trabzonspor’a transfer olan Cardozo, bordo-mavili forma altında çıktığı 66 maçta 28 gol ve 6 asistlik katkı sağlamıştı. Attığı goller ve kritik maçlardaki performansıyla taraftarın sevgisini kazanan deneyimli forvet, bu kez tribünden destek verecek.

PAPARA PARK’TA DERBİ HEYECANI

Trabzon’da coşkulu bir taraftar grubunun karşıladığı Oscar Cardozo, 14 Şubat Cumartesi günü Papara Park’ta oynanacak Trabzonspor–Fenerbahçe karşılaşmasını tribünden takip edecek.

Derbi öncesi yaptığı açıklamada taraftara teşekkür eden Cardozo, ❝Sıcak karşılamanız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Yarın stadyumda görüşürüz❞ ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili taraftarlara da stadyuma gelme çağrısı yapan Cardozo’nun ziyareti, derbi öncesi şehirde heyecanı artırdı. Eski golcünün tribünde yer alacak olması, karşılaşmaya ayrı bir anlam kattı.

425175D7 A199 4685 Af09 813E6E9C8069

Trabzonspor'a Transferi Sonrası Milli Takım Kapısı Aralandı
Trabzonspor'a Transferi Sonrası Milli Takım Kapısı Aralandı
İçeriği Görüntüle