Oturma izni ve çalışma izni nasıl alınır? Çankaya danışmanlık sizlere yurtdışı oturum izni başta olmak üzere çalışma izni, yurtdışı vizesi, davetiye, diploma denklik işlemleri gibi alanlarda hizmetler sunmasıyla ön plana çıkıyor. UBB işlemleri başta olmak üzere aynı zamanda sizlere ürün takip sistemi hizmetleri sunmayı da başarıyor. Serbest satış sertifikası, ikamet izni, ikamet başvurusu gibi hizmetler sağlamasıyla son günlerin en çok tercih edilen hukuki danışmanlık firması olarak biliniyor.

Sunmuş olduğu bütün hizmetler T.C. anayasasına uyumlu olarak gerçekleşiyor. Böylelikle yasal prosedürler eşliğinde sizlere kurumsal bir hizmet deneyimi sunmayı başarıyor. Ek olarak Çankaya danışmanlık hizmetleri günümüzde profesyonel ekip dahilinde sunulan bir hizmettir.  Çalışma izni reddedilmesi, yurtdışı vizeleri gibi alanlarda işlerinizi profesyonellerin hızlıca yürütmesini istiyorsanız Çankaya Danışmanlık tam size göredir!

Oturma izni ve Çalışma izni Nasıl Alınır?

Oturma izni ve çalışma izni almak için Kurumsal hizmetler ışığında Çankaya Danışmanlık sizlere sorunsuz ve hızlı bir şekilde işlemlerinizi yapma ayrıcalığı sağlıyor. Aynı zamanda danışmanlık firmasının bütün hizmetleri 2016 yılından bu yana sunuluyor Dolayısıyla hukuki alanda varlık gösteren danışmanlık firması son derece başarılı işlere imza atmayı başarmış durumdadır.

Türkiye’de 6 olmak üzere yurtdışında 1 adet şubesiyle 7 farklı şube eşliğinde sizlere hizmetler sunuyor. %100 müşteri odaklı çalışma prensiplerine sahip olmasıyla tanınan danışmanlık firmasının hizmetleri tamamıyla uluslararası kalite koşullarıyla bire bir uyumluluk gösteriyor. Güler yüzlü profesyonel personelleriyle ve ofise gelmeden çevrimiçi olarak işlerinizin halledilmesini sağlamasıyla Çankaya Danışmanlık en iyiyi sunar.

https://cankayadanismanlik.com/

Editör: Haber TS