İstanbul’da yer alan, aynı zamanda global ölçekte hizmet sunan Ozel Hair Transplant Kurucusu Emra Beltagy, saç ekiminin kompleks bir uygulama olduğunu belirtti: “Saç ekimi, sanıldığı kadar basit bir uygulama değil. Çünkü hem farklı fonksiyonları mevcut hem de birçok adımı içeriyor. Saç dökülmesi sorunu yaşayan bir kişi fiziksel ve ruhsal anlamda kendisini kötü hissettiğinden saç ekimi, bu olumsuzlukları gidermeyi hedefler. Bu nedenle saç ekiminde başarı, tahmin edildiğinden çok daha fazla önemlidir.”

Pek Çok Fonksiyonu Mevcut

Saç ekiminin birçok adımı ve fonksiyonu bulunduğunu belirten Emre Beltagy, “Saç ekimi kozmetik cerrahi operasyonlar içinde değerlendirilebilir. Çünkü uygulama sadece saç dökülmelerini tersine çevirmeyi hedeflemez. Aynı zamanda estetik bir görünüme katkıda bulunan saç unsurunun olağan seyrinde ilerlemesini amaçlar. Bu amaca ulaşabilmek için doğru saç ekim tekniklerinin başarılı bir şekilde uygulanması gerekir. Burada deneyim ve bilgi devreye giriyor. Bir saç ekim uzmanı kendini bu alanda geliştirmişse ve sektör ile hasta taleplerini en iyi şekilde analiz edebiliyorsa, başarılı uygulamalar gerçekleştirebilir.” ifadelerinde bulundu.

Kişiyi Fiziksel ve Ruhsal Anlamda Olumlu Etkiliyor

Saç ekiminin fiziksel ve ruhsal yönü bulunduğunu belirten Emre Beltagy, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Saç ekimini doğru uyguladığınızda saçsız alanda gür ve hacimli bir saç görüntüsünün oluştuğunu görürsünüz. Bunun yanı sıra yapılan başarılı uygulamalar, kişiyi ruhsal bakımdan da olumlu etkiler. Bu hususların her biri, saç ekiminin kişiye kattığı değerler arasında önemli bir yer ediniyor.”

Başarılı Operasyonlar Yapmak Temel Amacımız

Ozel Hair olarak başarılı uygulamaları hedeflediklerini, bu nedenle yenilikçi ve yüksek kalıcılık sağlayan teknikleri kullandıklarını ifade eden Emre Beltagy, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Başarı, doğru teknikleri doğru bir şekilde uygulamakla elde edilir. Biz temelde FUE, Safir FUE ve DHI tekniğini kullanıyoruz. Bu tekniklerin her biri, yüksek başarı oranına sahip saç ekim yöntemleri. Dolayısıyla başarılı sonuçları mümkün kılıyor. Bu teknikleri tıbbi prosedürleri ön planda tutarak gerçekleştirdiğimiz için hastalarımızdan olumlu yorumlar aldığımızı söyleyebilirim. Aynı zamanda hastalarımızın taleplerini her zaman öncelikli tutuyor, bu talepleri en iyi şekilde karşılayabilmek için çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştiriyoruz.”

Editör: Aydan İnce