OzelDersAlani.com Türkiye genelinde tüm branşlarda özel ders , online ders almak isteyen öğrenciler ile alanında uzman eğitimcileri doğrudan bir araya getiriyor. Özel Ders Alanı tüm branşlarda özel ders veren eğitimciler ile kendisine veya çocuklarına ders aldırmak isteyen velileri doğrudan bir araya getiren pazar yeri projesidir. Kendi alanında uzman olup, özel ders vermek isteyen eğitimcilerin bulunduğu sitede istediğiniz alanda eğitimci bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ücretsiz olarak “öğrenci veya veli” profili oluşturmak ve eğitimcilerle sistem üzerinden görüşme sağlamak. Alanında uzmanlaşmış istediğiniz eğitimci ile sistem üzerinden doğrudan konuşabilir, bilgi alabilir ve uygun görmeniz durumunda derslere başlayabilirsiniz. Ayrıca ders talebinizi sisteminizde paylaşabilir ve bulunduğunuz il - ilçe de o dersi veren eğitmenlerden dönüşler alabilirsiniz. Talebinize gelen dönüşleri değerlendirebilir ve size en uygun eğitimci ile çalışma yapmaya başlayabilirsiniz.

Ek getiri elde etmek isteyen eğitimciler, uzman olduğu branşta ders vermek isteyen eğitimciler, okul harçlığını çıkartmak isteyen üniversite öğrencileri, atama bekleyen öğretmenler ozeldersalani.com üzerinden kendilerini tanıtabileceği, son derece profesyonel eğitimci profili oluşturabilirler. Doğrudan kendilerine gelen taleplerle iletişime geçebilir ve anlaşma sağlandığında öğrenciyle derslere başlangıç yapabilirler.

- Bu Alanda Hizmet Veren Birçok İnternet Sitesi Bulunuyor. Sizin Farkınız Nedir?

Öncelikle internet sitemizi hazırlarken pratik ve kolay kullanıma, detaylı bilgilendirmeye, data miningle öğrencilere en ideal öğretmen tavsiyesinde bulunan, detaylı filtrelendirme seçeneğini ve blog sistemine yer verdik. Özel ders veren eğitimcilerin profillerini oluştururken paylaştıkları bilgileri veya tanıtım videolarından detaylı araştırma yapabiliyorsunuz. Ders verdiği yer, branş, saatlik ücretleri, tanıtım videoları, tecrübeleri vb. gibi birçok bilgiye zaman kaybetmeden anında ulaşıyorsunuz. Devamında da öğretmen profillerinde kendiniz için en ideal öğretmeni bulabilirsiniz. Konumuza göre size öğretmen yönlendirmesi yapan sitemizde, “Yakınındakiler” sekmesinden bulunduğunuz konuma en yakın öğretmenleri inceleyebilirsiniz. Yani hizmetimiz tamamen zaman kazanımı, şeffaflık ve eğitim sistemine katkı sağlamak üzerine kuruldu. Ayrıca sitemiz aracılığıyla herkes uzman olduğu alanda makaleler geliştirmekte, paylaşabilmektir.

Ayrıca toplumun her kesimine hitap etmeyi amaç edindiğimiz için SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ de hazırlıyoruz. Üzerinde çalışmalarını sürdüğümüz söz konusu projelerimizi de Eylül ayında hayata geçireceğiz.      

- Hangi Dersler daha fazla ilgi çekiyor.

Okul ve sınav dönemlerinde; Matematik, İngilizce, Almanca,  İlkokul Takviye, Fizik, Fen Bilimleri Okuma - Yazma, Edebiyat, Eğitim Koçluğu  üzerine daha çok ders talepleri gelmektedir.

Yaz dönemlerinde; Fitness, pilates, kickboks, tenis, gitar, piyano gibi spor ve müzik dalları üzerine daha yoğun talepler gelmektedir. Özellikle son zamanlarda piyano özel dersleri, keman özel dersleri taleplerin oldukça yoğunlaştığı görünmektedir.

Genel olarak son zamanlar da yazılım, robotik kodlama, istatistik, veri madenciliği, bilişim teknolojileri üzerine de çok fazla talebin olduğu görülmektedir.

- Talep Yoğunluğu Anlamında Hangi Kentler Ön Plana Çıkıyor?

En çok talep gelen iller sırası ile; İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Balıkesir, Samsun, Trabzon, Tekirdağ, Mersin Eskişehir gibi devam etmektedir. Trabzon özel ders sayfamızdan şehrimizde bulunan konumuza en yakın öğretmen araştıması yapabilirsiniz.

 

- Atama Bekleyen Öğretmenlere Mesajınız Var Mı?

Günümüzde maalesef her branşta binlerce atama bekleyen öğretmen adayları vardır. Atama bekleyen arkadaşlara atanana kadar, hem maddi olarak kendilerine katkı sağlayacak hem de tecrübe edinmeleri açısından özel derslere yönelmelerini tavsiye ederiz. Çünkü özel ders almak isteyen ve bunun için araştırma yapan onbinlerce öğrenci vardır. Hem çevrelerini hem de interneti kullanıp öğrencilere ulaşabilirler. Verdiğiniz özel dersler size tecrübe ve referans kazandıracaktır ve atanana kadar maddi olarak size katkı sağlayacaktır.

Ayrıca onbinlerce üniversite öğrencisine okul harçlıklarını çıkartmaları için büyük bir fırsat sunmaktayız.

 

- Verdiğiniz hizmet neticesinde gelen tepkileri paylaşır mısınız?

Kısa sürede Türkiye geneli 45 bine yakın bir eğitimci kitlesine, 500 bine yakın ders almak isteyen öğrenci - veliye ulaşmış bulunmaktayız. Günlük olarak ozeldersalani.com ziyaretçi sayısını 50 bin civarlarına çıkartmayı başardık. Gerek öğretmenler, gerekse veliler bizim çalışmalarımıza hem şaşırmakta hem de etkilenmektedir. Çünkü bizim gibi çalışma yapan başka sistemlerde olsa da bizim sunduğumuz hizmeti hiçbir sistem sunmamaktadır. Öğretmeleri arayıp genel bilgiler yapmamız ve güvenilirlilik ile ilgili çalışmalar yapmamız insanları oldukça memnun etmektedir. Öğretmenlerin kendi öğrencilerinin tüm programlarını sistem üzerinden takip etmeleri büyük bir avantajdır. Veliler açısında sisteme kayıtlı öğretmenlerden alınan profil teyt belgeleri ile güvenilir eğitimcileri bir araya getirmiş bulunuyoruz.