Özer Transferinde Teklifler Yapıldı

Abone Ol
 Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan 1.5 yıllığına kiraladığı Özer Hurmacı ile ipler kopuyor. İki kulüp arasındaki anlaşmaya göre satın alma opsiyonu yarın bitecek olan 28 yaşındaki futbolcu, bordo-mavili yönetim ile masaya oturdu ama anlaşma sağlanamadı. Yıllık 1.5 milyon euro ve maç başı 10 bin euro talep eden Özer'e Trabzonspor önce 1 milyon euro önerdi, ardından fiyatı 1.1 milyon euro'ya yükseltti. 10 bin euro maç başını da kabul etti. Yönetim, Kasımpaşa'nın istediği 1.5 milyon euro bonservis bedelini de ödemeyi de taahhüt etti. 

8 gol atıp, 5 asist yaptı 
Ancak Özer 1.5 milyon euro'da diretince ipler kopma noktasına geldi. Bordo-mavililer, Özer istenen rakama inmezse ısrarcı davranmama kararı aldı. Şimdi top orta saha oyuncusunda. Trabzonspor ile şu ana dek 42 maça çıkan, 8 gol atıp 5 de asist yapan Özer, sık sık sakatlık yaşamasıyla gündemde.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }