Trendyol Süper Lig',n 26. haftasında Trabzonspor, Pendikspor'a konuk olacak. Süper Lig'de Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek 5 haftalık galibiyet özlemini dindiren Fırtına, mutlak 3 puan için yarışacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçın kanalı, yayın saati ve muhtemel 11'leri merak ediliyor. 

PENDİKSPOR - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Pendikspor - Trabzonspor maçı 18 Şubat Pazar günü saat 16.00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

PENDİKSPOR - TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Pendikspor: Erdem, Sequira, Rassoul, Welinton, Alparslan, Serkan, Midtsjö, Diaby, Gökcan, Umut Nayir, Thiam

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Fernandez, Denswil, Eren, Berat, Mendy, Bardhi, Visca, Trezeguet, Enis

AVCI: DİKKATLİ OLALIM

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Pendikspor maçı öncesi tedbiri elden bırakmıyor. Geçen hafta Hatayspor karşısında iyi oyun oynadıklarını ve bunu geliştirmeleri gerektiğini belirten bordo mavili hoca, "Rakibimiz küme hattından kurtulma mücadelesi veriyor ve ikinci yarıda kadro kalitesini artırdılar. Başarılı sonuçlar da aldılar. Dikkatli olmalıyız. Kazanarak yolumuza devam edelim" dediği öğrenildi.

PUANLARI TOPLUYOR

Trabzonspor Slovak Futbolcu İçin Devrede Trabzonspor Slovak Futbolcu İçin Devrede

Karadeniz devi, Abdullah Avcı yönetiminde ligde 17 karşılaşma oynarken, bu periyotta 8 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Ligde 17 maçta 28 puan elde eden bordo-mavili takım, 1.64 puan ortalamasıyla bu dönemde mücadele etti.

TAKIMI YEDİNCİ SIRADA DEVRALDI

Teknik direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'in 8. haftasında 12 puanla yedinci sırada devraldığı Fırtına'yı 15. haftada 26 puanla üçüncü sıraya kadar taşıdı. Bordo-mavililer, 15. hafta ile birlikte ligde 11 haftanın 10'unda ligde üçüncü sırada, sadece birinde dördüncü sırada yer alarak üst sıralardan uzaklaşmadı.

ONUACHU VE PEPE KADRODA

Bordo-mavililerde sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Hüseyin Türkmen'in yanı sıra sakatlığı geçen ancak henüz hazır olmayan Orsic maç kadrosunda yer almayacak. Afrika Kupası'ndan dönen Pepe ve Onuachu ise kadroda. İki oyuncunun son durumu bugün netleşecek

Meler düdük çalacak

Pendikspor-Trabzonspor maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak.

TÜM GÖZLER MEUNIER'DE

Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği karşısında Eren Elmalı'ya attığı golün asistini yaparak dikkatleri üzerine çeken Meunier, ardından ligde Hatayspor sınavında da Trezeguet'ye gol pası vererek Trabzonspor kariyerine üst üste iki asistle başladı. 2014-15 sezonundan bu yana Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk lig sınavında asist yapan ilk savunmacı olan 32 yaşındaki sağ bek, bugün de Pendik karşısında asiste imza atarsa kariyerinde ilk kez art arda 3 maçta skora etki ederek rekor kıracak.

SIRA DIŞ SAHADA 3 PUANA GELDİ

Geçen hafta Atakaş Hatay'ı yenerek ligde 5 maç aradan sonra bordo-mavililer, Pendik karşısında 3 maçlık deplasman galibiyeti özlemini gidermek istiyor. Trabzonspor son 3 dış saha maçında 1 beraberlik 2 yenilgi almıştı. Karadeniz devi ligde deplasmandaki son galibiyetini 6 Ocak'ta Ankaragücü'nü 1-0 yenerek elde etti.

DEPLASMANDA ÜÇÜNCÜ SIRADA

Bordo-mavili takımın, bu sezonki iç saha performansı mutlu etmedi. Papara Park'ta 12 maça çıkan, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 22 puan toplayan Fırtına, ligde 8. sırada yer aldı. Dış sahada ise 3. sıraya yerleşti. 13 deplasmanda 5 galibiyet, 3 beraberlik alan ve 5 kez yenilen Trabzon, daha az puan toplasa da 3. oldu.

61 KARŞILAŞMADA 29 GALİBİYET ALDI

Karadeniz devi, şampiyonluk döneminin ardından 2 sezonda oynadığı 61 lig maçında 29 galibiyet, 10 beraberlik, 22 mağlubiyet aldı. Bordomavililer, 2022-23 sezonunda 36 maçta 17 galibiyet, 6 beraberlik, 13 mağlubiyet, bu sezon 23 hafta sonunda 11 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyet yaşadı. Trabzonspor, şampiyonluk döneminin ardından 1.59 puan ortalamasıyla oynadı.

2. RANDEVU

Fırtına, Pendik ile Süper Lig tarihinde bugüne kadar 1 kez karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan müsabakayı 2-1'lik skorla bordo-mavililer kazandı.

İÇ SAHA KARNESİ

Pendikspor bu sezon Süper Lig'de evinde oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Topladığı 15 puanla bu alanda ligde 18. sırada bulunan İstanbul ekibi, bu periyotta 16 gol atarken, 22 gole engel olamadı.

HALİL CEZALI

Pendikspor'da Halil Akbunar, Adana Demirspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bugün yok. Kırmızı-beyazlılarda Welinton, Midtsjö ve Alpaslan Öztürk ise sarı kart sınırında yer alıyor.

Editör: Haber TS