Yargı’nın Ceylin’i ünlü oyuncu Pınar Deniz için şimdilerde farklı bir heyecan söz konusu. Deniz, Disney Plus’un Aktris dizisi ile bu kez bir seri katili canlandırıyor.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisi, Disney Plus dijital platformu için çekilen Aktris dizisinde bir araya geldi. Kanal D'nin 2. sezonuyla Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisinde sona yaklaşılıyor. Yargı büyük finale adım adım ilerlerken, dizinin Avukat Ceylin'i Pınar Deniz için yepyeni bir sayfa açılıyor.

PINAR DENİZ AKTRİS DİZİSİ İLE GELİYOR!

Başarılı ve güzel oyuncu, Disney Plus'ın yeni yerli yapımı Aktris ile hayranlarının karşısına çıkacak. Avukat rolünden sonra bir aktris ve seri katile hayat verecek olan Pınar Deniz, yeni rolüyle herkesi şaşırtacak.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu hayranları diziyi merakla bekliyor. Seri katil bir kadın ve onun peşindeki bir polisin hikayesinin anlatılacağı dizide Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler rol alıyor.

Disney Plus, Aktris dizisi için “Olduğunu sandıkları kişi olmadığını en iyi sen biliyorsun” notuyla bir paylaşım yaptı. Dizinin yakında platformda yayınlanması bekleniyor.

Hakan Bonomo'nun senaryosunu yazdığı ve Soner Caner'in yönettiği Aktris dizisi; suç, gerilim ve mizah temalarını içeriyor.

Pınar Deniz, Aktris dizisinin teaser'ının altına 'Yes' notunu düşerek ateş emojisi koyarak Disney Plus'ın gönderisini beğendi.