Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, şu sıralar bambaşka bir heyecan yaşıyor. Güzel oyuncu, Disney Plus'ın Avcı dizisiyle izleyicileri şaşkına çevirecek...

Disney Plus platformunda ilk tanıtımı yayınlanan Avcı dizisi, kısa sürede büyük ilgi topladı. Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz dizinin başrol oyuncuları. Bu yaz tatil yapamayan Deniz, tüm vaktini setlerde geçirdi.

PINAR DENİZ AVCI DİZİSİYLE ÇOK İDDİALI!

Karavanından sık sık set hallerini paylaşan güzel oyuncu, Eylül ayında yeni sezonu başlayacak olan Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'daki Ceylin karakterine de hazırlanıyor.

Disney Plus’ın 3. yerli dizisi olma ünvanını taşıyan Avcı fragmanı yayınlandı. Pınar Deniz dizide bir seri katili canlandırıyor. Kaygılaroğlu ise bir polisi canlandırıyor.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, aynı zamanda Disney Plus Türkiye'nin marka elçisi. Avcı dizisinden gelen ilk görüntüler ünlü oyuncuların hayranlarını mest etti. Disney+ Avcı dizisinin ilk görüntülerini, “Bütün ışıklar üzerinizdeyken, kimse sizi göremez…” notuyla paylaştı.

Dizide Pınar Deniz, kadınlara, çocuklara, hayvanlara ve hayata zarar veren kişileri öldüren bir seri katili oynuyor. Kendisini bir sanatçı olarak gizliyor. Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi gibi güçlü isimler de Avcı dizisinde rol alıyor.

Editör: Didem Bektaş