Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte görüntülendi. İşte, Yıldırım’ın yeni dizisi Sipahi ile ilgili güzel oyuncunun yorumu…

PINAR DENİZ’DEN SİPAHİ YORUMU

Çok yakında Show TV ekranlarında yeni bir dizi daha başlıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı temalı dizilere bir yenisi daha eklenecek. Sipahi dizisinin başrol oyuncusu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz gün sevgilisi Pınar Deniz ile birlikte bir etkinliğe katıldı.

Yargı dizisinin sevilen oyuncusu Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım’ın yeni dizisi Sipahi hakkında ilk kez açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde dizinin çekimleri başladı. Yıldırım, set ortamının çok keyifli olduğundan, ekibin heyecanından bahsetti. Atış talimleri ve çeşitli çalışmalar yapan Kaan Yıldırım yeni dizisi ile ilgili heyecanını paylaştı.

Sipahi'de bir istihbarat ajanı olan Korkut Ali Türkoğlu'nu canlandıracak olan oyuncuya başrolde Özge Gürel eşlik edecek. Sipahi oyuncuları arasında Kerem Alışık, Sinan Tuzcu ve Başak Gümülcinelioğlu gibi isimler de yer alıyor.

Öte yandan yakışıklı oyuncunun sevgilisi Pınar Deniz de Sipahi'nin senaryosunu okuduğunu ve diziye çok güvendiğini açıkladı. Deniz, "Kaan da çok başarılı, inşallah çok güzel olur." diyerek sevgilisine anlamlı bir jestte bulundu. İşte röportajın tamamı!