Trabzonspor, bugün Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor.  Karlışama öncesinde konuşan Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo özetle şu ifadeleri kullandı: 

“Bugün yağmur var, biz de biraz istemediğimiz periyottan geliyoruz. Bugün o maçları unutup üstüne koyacağız. Trabzon’a karşı oynuyorsunuz. Son şampiyon Trabzon. Zor olacaktır. Burada oynamak kolay değil. Onlarda istemediği dönemden geçiyor. Biz hem önümüzdeki maçları, hem de bu maçı kazanarak sezonu güzel bitirmek istiyoruz” dedi. 

Sezonun nasıl geçtiği sorusuna ve Trabzonspor ile de adının anılmasına Pirlo, “Daha bitmedi, önümüzde maçlar var. En iyi şekilde o maçlardan puanlar alıp taraftar ve camiamızı mutlu etmek istiyoruz. Genele baktığımızda orta derecede sezon geçirdik. Yolda bazı kazalar yaşadık. İyi başlamadık ancak sonra önemli galibiyetlerle kendimizi rahatlattık. Önümüzde kalan maçları tamamlayıp sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. 

Şu an hala maçlara odaklıyım. 4 maç var. Bunları en iyi şekilde bitirip, geleceğimle ilgili en iyi şekilde karar vermek istiyorum” dedi.

Editör: Haber TS