Xiaomi'nin orta sınıf akıllı telefonu POCO X5 Pro 5G için üç farklı bölgesel model ortaya çıktı. İşte, cihazın bazı özellikleri!

POCO X5 PRO 5G ÖZELLİKLERİ VE MODELLERİ

Xiaomi, POCO X4 Pro 5G'den sonra gelecek olan POCO X5 Pro 5G modelini yakında piyasaya sürecek. IMEI veritabanında görülen akıllı telefon, muhtemelen Qualcomm Snapdragon 782G yonga seti ile güçlendirilecek. Yeni nesil POCO cihazının Çin, Hindistan ve Avrupa (küresel) pazarlarda farklı modeller ile çıkış yapacağı kesinleşti.

Farklı ülkelere Redmi markasıyla pazarlanacak olan akıllı telefonlar arasında Redmi Note 12E Pro adı da geçiyor.

Ne olursa olsun, tüm modellerin Qualcomm'un geçen ay duyurduğu bir yonga seti olan Snapdragon 782G'den güç alması bekleniyor.

Ek olarak, POCO X5 Pro 5G ve Redmi Note 12E Pro'nun 6,67 inç ve 120 Hz IPS ekran ile 67 W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil içerdiği düşünülüyor. Her iki akıllı telefonun da Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro gibi daha yeni Android 13 ile değil, Android 12 tabanlı MIUI 14 ile gelmesi muhtemel.

Şimdilik Poco X5 Pro 5G özellikleri işlemci, ekran, pil ve şarj hızı özelinde açıklandı. Kameralar, fiyat ve diğer detaylar daha sonra paylaşılacak.