POCO X5 ve POCO X5 Pro akıllı telefonların render görüntüleri ortaya çıktı. İşte, akıllı telefonların renkleri, tasarımı ve özellikleri!

POCO'dan birkaç heyecan verici cihazın yakında tanıtılacağı söyleniyor. FCC sertifika sitesinde görülen X5 serisinden POCO X5 ve POCO X5 Pro modellerinin ilk görselleri ortaya çıktı! 6 Şubat'ta Hindistan'da piyasaya sürülmesi beklenen Poco X5 serisinin özellikleri sızdırıldı.

Poco X5 5G, Gri ve Yeşil renk seçeneklerine sahip. Cihazın tasarımı, POCO'nun imza stil değişikliği ile Redmi Note 12 5G ile tamamen aynı. Note 12 5G ile tasarım benzerliği beklenebilir, çünkü Poco X5 5G'nin yeniden markalanmış bir versiyonu olduğu söyleniyor.

POCO X5 Pro'nun estetiği, X5 Pro'nun bir yeniden marka olduğu söylenen Redmi Note 12 Pro Speed Edition ile de eşleşiyor. Buradaki tek dikkate değer fark, X5 Pro'nun imza niteliğindeki POCO renkleriyle kaplanmış olmasıdır.

POCO X5 Pro Özellikleri

POCO X5 Pro'nun Full HD+ çözünürlüğe, 120 Hz yenileme hızına ve Corning Gorilla Glass 5'e sahip 6,67 inç AMOLED ekranla geleceği söyleniyor. Qualcomm'un Snapdragon 778G işlemcisinden güç alacak. X5 Pro, 67W hızlı şarjı destekleyecek ve 5000 mAh bataryaya sahip olacak. Ek olarak IP68 dereceli olacaktır.

Akıllı telefonun 108 MP'lik bir birincil kamerası, 8 MP'lik bir kamerası ve 2 MP'lik bir kamerası olacak. Son ikisi muhtemelen sırasıyla bir portre kamerası ve bir ultra geniş kamera olacak. Telefonun 16 MP ön kamerası özçekimler ve görüntülü görüşmeler için kullanılacak.

POCO X5 Özellikleri

POCO X5'te ayrıca 120 Hz yenileme hızına ve Full HD+ (1080 x 2400 piksel) çözünürlüğe sahip 6,67 inç AMOLED ekran bulunacak. Ayrıca Corning Gorilla Glass 2 korumasına sahip olacak.

Snapdragon 695 CPU ve 6 GB RAM ile donatılacak. 48MP birincil kamera, 8MP ultra geniş kamera ve 2MP sensör ile üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Ön lensin yanında 13 MP'lik bir sensör yer alacak. Son olarak, cihaz bir IP54 derecesine sahip olacak.

Editör: Didem Bektaş