SAVIOLO BU KEZ KADRODA YOK
Trabzonspor forması giyen Noah Saviolo, Portekiz U21 Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında oynayacağı karşılaşmalar için açıklanan yeni aday kadroya dahil edilmedi.
Portekiz U21 Milli Takımı Teknik Direktörü Luís Freire tarafından belirlenen listede 22 yaşındaki Trabzonsporlu futbolcuya yer verilmemesi dikkat çekti.
Daha önce Portekiz’in alt yaş milli takımlarında görev yapan Saviolo, bu kez milli takım kampında yer alamayacak.
DAHA ÖNCE DAVET ALMIŞTI
Noah Saviolo, Portekiz U21 Milli Takımı’nın daha önceki kadrolarında kendisine yer bulmuştu.
Genç futbolcu, Mayıs 2026’da Kuzey İrlanda ile oynanan hazırlık karşılaşması öncesinde açıklanan 23 kişilik kadroda hücum oyuncuları arasında yer almıştı.
Ancak teknik direktör Luís Freire’nin yeni tercihlerinde Saviolo’ya davet çıkmadı.

PORTEKİZ 3 KARŞILAŞMAYA ÇIKACAK
Portekiz U21 Milli Takımı, bu milli arada Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri’nde üç önemli mücadele oynayacak.
Portekiz, 25 Eylül’de Bulgaristan deplasmanına çıkacak. Ardından 30 Eylül’de Cebelitarık’ı konuk edecek ve 6 Ekim’de Çekya ile karşılaşacak.
Bu üç mücadele için belirlenen kadroda Trabzonspor’un genç futbolcusu Noah Saviolo yer almıyor.
GÖZÜ YENİDEN MİLLİ TAKIMDA
Saviolo açısından önümüzdeki süreçte Trabzonspor’daki performansı büyük önem taşıyacak.
Bordo mavili takımda daha fazla süre bulmayı ve performansını yükseltmeyi hedefleyen 22 yaşındaki oyuncu, yeniden Portekiz U21 Milli Takımı’nın kadrosuna girebilmek için kulüp düzeyindeki performansıyla teknik heyetin dikkatini çekmeye çalışacak.




