Beşiktaş’ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, bu akşam oynanacak olan Trabzonspor ile Medipol Başakşehir maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde özellikle deplasmanlarda aldığı ağır mağlubiyetler sonrası teknik direktör Abdullah Avcı’nın da zor dönem geçirdiği ve istifanın eşiğinde döndüğü Trabzonspor’da hedef mutlak galibiyet.

Trabzonsporlu taraftarlar Başakşehir maçına büyük ilgi gösterirken maçın kapalı gişe oynanması bekleniyor. Satıştaki biletlerin tamamı maça saatler kala tüketilirken bordo mavili takım bu sezon kapalı gişe oynadığı ender karşılaşmalardan birisine çıkacak. Kendi sahasında 33 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, bu serisine devam etmek isterken üst sıralardan kopmamak adına galibiyet parolası ile maça çıkacak.

Eski Beşiktaşlı yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, Trabzonspor ile Başakşehir arasında oynanacak olan maçı değerlendirdi.

Trabzonspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçın favorisinin bordo mavili takım olduğunu dile getiren Quaresma, Trabzonspor’un çok güçlü bir taraftar desteği ile maça çıkacağını aktardı. Trabzonspor’un fantastik bir stadı olduğunu aktaran yıldız oyuncu bunun büyük bir avantaj sağlayacağını ve maçta favorisinin bordo mavili takım olduğunu dile getirdi.

Editör: Haber TS