Trabzonsporlu sanatçı El Roman, Hollanda’nın Den Haag kentinde verdiği konser sırasında sürpriz bir hediyeyle karşılaştı.

Konseri takip eden bir seyirci, sanatçıya üzerinde “Rafet El Roman” yazan 10 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Bordo-mavili formayı alan El Roman’ın yaşadığı mutluluk dikkat çekti.

SAHNEDE TRABZONSPOR SÜRPRİZİ

Den Haag’daki konser sırasında yaşanan anlarda bordo-mavili forma sahneye getirildi.

Ahmet Cemil Güren İlk Kez Trabzonspor A Takımında
Ahmet Cemil Güren İlk Kez Trabzonspor A Takımında
İçeriği Görüntüle

El Roman’a takdim edilen formanın arkasında sanatçının adı yer alırken, forma numarası olarak 10 tercih edildi.

Trabzonspor’a olan bağlılığıyla bilinen sanatçı, hediyeyi aldıktan sonra o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

El Roman, yaptığı paylaşımda Trabzonspor taraftarlarının dünyanın birçok noktasında bulunduğunu vurguladı.

Sanatçı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Trabzonspor taraftarları dünyanın her yerinde. Sayın Mohamed Salah bana kızabilir çünkü 10 numarada Rafet El Roman yazıyor. Sayın Muhammed Salah, Trabzonspor’umuza hoş geldin. Bol goller diliyoruz, hatta şampiyonluk diliyoruz.”

10 NUMARA ESPRİSİ DİKKAT ÇEKTİ

El Roman’ın kendisine hediye edilen formadaki 10 numara üzerinden yaptığı espri de paylaşımın dikkat çeken bölümlerinden biri oldu.

Trabzonspor formasıyla çekilen görüntülerini takipçileriyle paylaşan sanatçı, bordo-mavili kulübe ve Salah’a yönelik iyi dileklerini de dile getirdi.

TRABZONSPOR SEVGİSİ HOLLANDA’DA DA SAHNEYE TAŞINDI

Den Haag’daki konser sırasında yaşanan bu anlar, Trabzonspor taraftarlarının yurt dışındaki etkinliğini bir kez daha gösterdi.

El Roman’a yapılan forma sürprizi, konserin spor ve müzik dünyasını buluşturan renkli anlarından biri olarak öne çıktı.