TRABZONSPOR

Rakibin Hocası Trabzonspor'un Şampiyonluğunu Yorumladı

Abone Ol

Basın mensuplarının Trabzonspor’u nasıl gördüğü şeklindeki soruya Kristoffer Zachariassen, “Rakibi doğru analiz ettik. Bir kaç maçını maksimum düzeyde inceledik. Trabzonspor özellikle hücum ruhuna sahip, kontra ataklar açısından bize iyi bir şans verebilecek takım” dedi.

ÇOK İYİ DÖRTLÜ, BELKİ DE EN GÜÇLÜSÜ MONACO

Grup hakkında ne düşündüğü ve hangi takımın en güçlü olduğu sorusuna Norveçli Milli Oyuncu, “Çok iyi bir dörtlü var. Belki de Monaco en güçlüsü. Ancak tüm rakipler ciddi bir gücü temsil ediyor ve ilerleme şansı var” diyerek sözlerini bitirdi.

GÜÇLÜ BİR GRUP

Antrenör Stanislav Chechesove ise, “Gerçekten güçlü bir gruba yerleştirildik. Trabzonspor ve Kızıl Yıldız Şampiyonalar Ligi elemelerinden UEFA’ya girdi. Ancak Monaco, dörtlüde çok güçlü bir rakip olacak” dedi.

BİZ SPORCUYU VE HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

Kulüp yönetiminin gruptan çıkmak için net bir hedef belirleyip belirlemediği sorusuna ise Stanislav Chechesove, “Yönetim bunu söylemeseydi her maçı kaybetmek zorunda kalır mıydık? Elbette biz sporcuyuz ve her maçı kazanmak istiyoruz. Macaristan şampiyona olduğumuz için her şeyimizi vereceğiz. Geçen yılki UEFA Avrupa Ligi katılımı sırasında yaşanan deneyimlerden ve hatalardan ders çıkarmak gerekiyor. Konuşma sadece konuşmadır, sahada eylemler hakimdir” dedi.

TESADÜFEN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMADILAR

Trabzonspor’un savunma ve hücum dengesinin çok iyi olduğunu kaydeden Stanislav Chechesove, “Trabzonspor’un savunma ve hücum dengesi çok iyi. Kompakst bir takımdan bahsediyoruz. Tesadüfen Türkiye şampiyona olmadılar. Onlarda da değişiklikler oldu. Ama rakibe maksimum baskı uygulamaları ve başarılı olmamızın tek yolu da bu” diye konuştu.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }