La Liga’da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Endrick için kiralama kararı aldı. Genç futbolcu, sezon sonuna kadar Lyon forması giyecek.
6 Aylığına Lyon'da
19 yaşındaki Brezilyalı santrfor Endrick, 6 aylığına kiralık olarak Lyon’a transfer oldu. Yapılan anlaşmada satın alma opsiyonunun yer almadığı, oyuncunun sezon sonunda yeniden Real Madrid’e döneceği belirtildi.
Maaşının Yarısını Real Madrid Karşılayacak
İspanyol basınında yer alan haberlere göre, kiralık transfer kapsamında Endrick’in maaşının yarısı Real Madrid tarafından ödenecek. Bu kararın, oyuncunun gelişimini hızlandırmak amacıyla alındığı ifade edildi.
Sezon Performansı
Endrick, bu sezon Real Madrid formasıyla 3 resmi maçta görev aldı ancak gol ya da asist katkısı üretemedi. Genç futbolcunun güncel piyasa değerinin 25 milyon euro seviyesinde olduğu belirtiliyor.





