Realme 10 yakında tanıtılacak. Öncesinde ise akıllı telefonun pil kapasitesi ortaya çıktı. Piyasaya çok güçlü bir cihaz geliyor!

REALME 10 PİL DETAYLARI BELLİ OLDU

Realme 10 akıllı telefonun gelişi yakın zaman önce bildirildi. Sertifikasını da alan cihazın bazı yeni özellikleri ortaya çıktı. Pil kapasitesi ile rakiplerine fark atacak olan Realme 10’a dair iddialı özellikler gün yüzüne çıkıyor. Çinli şirket gelecek yıl Realme 10 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Ancak herhangi bir resmi duyurudan önce cihaz, BIS, NBTC, EEC ve Endonezya Telekom sertifikasyon sitelerinde tespit edildi. Çıkışına aylar varken cihazın pil detayı ortaya çıktı. IECEE veritabanında listelenen telefonun pil kapasitesi ortaya çıktı.

Piyasanın en iyi akıllı telefonlarında yer alan büyük pillerden biri de Realme 10’a güç verecek. İddiaya göre cihazın pil kapasitesi 4.880 mAh olacak. 5.000’lik bataryaya sahip cihazlarla da boy ölçüşebilecek.

Ne yazık ki, şimdilik edindiğimiz tüm bilgiler bunlarla sınırlı. Birkaç ay sonra cihazın lansmanı yapılacak. Önümüzdeki haftalarda Realme 10 ile ilgili daha fazla detayın geleceğini düşünüyoruz.

Editör: Didem Bektaş