Realme C serisine yakında yeni bir model dahil oluyor. Realme C55, mini capsule adlı dynamic island özelliği ile geliyor. İşte özellikleri!

Apple, geçen yıl iPhone 14 Pro ve Pro Max'te yazılım optimizasyonlu hap şeklindeki bir oyuk tasarımıyla gelen Dynamic Island özelliğini tanıtmıştı. Şimdi de Realme C serisinden bir cihaz bu özelliği alıyor.

Realme C55 olduğu düşünülen model yakında piyasaya sürülecek. Apple'ın Android rakipleri henüz Dynamic Island'a benzer bir şey başlatmasa da, Xiaomi'nin bu özelliği yaklaşan Xiaomi 13 Lite akıllı telefonunda benimseyen ilk marka olması bekleniyor. Şimdi Realme de çoğunluğa katılmaya hazırlanıyor.

Steve Hemmerstoffer (@Onleaks), dinamik bir adaya sahip bir Realme cihazının görüntüsünü paylaştı. Solda bir SuperVOOC metni ve sağ tarafta bir pil yüzdesi görünen cihazın tasarımı ilgi çekici. Realme UI 4.0 ara yüzü yüklenen akıllı telefon, dinamik ada (dynamic island) özelliği ile gelecek. Bu özellik, 'Mini Capsule' 'Mini Kapsül' olarak adlandırılacak.

Realme C35'in halefi olması beklenen Realme C55, 33 Watt hızlı şarjı destekli 4.880 mAh'lık bir pil barındıracak. Uygun fiyat teklifiyle çıkacak olan C serisi cihazın Apple ile boy ölçüşeceği yeni özelliği bakalım nasıl karşılanacak?

Editör: Didem Bektaş