Coca Cola markası ile işbirliği yapan akıllı telefon markası Realme, bir ilke imza attı. İşte, Realme Coca Cola telefonu hakkında ilk bilgiler!

Realme Başkan Yardımcısı Madhav Sheth, sosyal hesabında, telefonun arka paneline yansıyan bir Realme 10 Pro 5G ve bir Coca-Cola kutusunu gösteren bir gönderi paylaştı. Fragmanlar, Realme markalı Coca-Cola telefonun yakında Hint pazarında piyasaya sürüleceğini gösterdi.

Bahsi geçen gelişmelerden hareketle Realme, Amerikan içecek şirketi Coca-Cola ile ortaklık yapıyor olabilir. Sheth'in paylaştığı görseldeki telefon, Realme 10 Pro 5G olacak gibi görünüyor. Her birinde iki sensör barındıran çift kamera halkaları ve lenslerin yanında Matrix AI Kamera metni bulunuyor.

Telefon ayrıca parlak ve gradyan bir arka panel ile görülüyor. Öte yandan, mikro sitede 'Gerçekten Ferahlatıcı' ve 'Şerefe Gerçek' kelimeleri yer alıyor. Kola içeceğinin içinde bir de Realme maskotu bulunuyor.

Coca-Cola telefonu bu hafta başlarında sızan görselde ortaya çıktı. Resimde, içecek şirketinin temasıyla eşleşen Kırmızı renkli bir arka panel ortaya çıktı. Tüm arka panelin sağ tarafında bir Coca-Cola logosu var. Akıllı telefonun 2023'ün ilk çeyreğine kadar ülkede piyasaya çıkması bekleniyor. Cihaz hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak yeni tasarımın yanı sıra Coca-Cola temalı kullanıcı arayüzü ile gelmesini bekleyebiliriz.

Coca-Cola telefonu, Realme 10 Pro 5G'nin özel bir sürümü olabileceğinden, benzer özelliklerle gelebilir. Bu, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç FHD+ LCD ekrana, 108 MP üçlü arka kameralara, Snapdragon 695 işlemci ve 33 W hızlı şarjlı 5.000 mAh pile sahip olabileceği anlamına gelir.

Editör: Didem Bektaş