4 Ekim'deki resmi tanıtımından önce Redmi'nin merakla beklenen yeni tableti sızdırıldı! İşte, Redmi Pad özellikleri!

Xiaomi'nin küresel pazara yönelik bir sonraki lansman etkinliği 4 Ekim'de yapılacak. Şirket, söz konusu tarihte Xiaomi 12T ve 12T Pro ile birlikte ilk Redmi tabletini piyasaya sürecek. Redmi Pad çıkmadan önce Winfuture.de, tüm özelliklerini listeleyen ve resimlerini gösteren yeni bir rapor yayınladı.

Xiaomi Redmi Pad tablet özellikleri şu şekilde olabilir.

Redmi Pad Özellikleri

Redmi Pad, 2000 x 1200 piksel çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı üreten 10.61 inç LCD panel ile gelecek. Ekran 400 nit'e kadar parlaklığı, 1500:1 kontrast oranını ve 10 bit renkleri destekleyecek.

Redmi Pad, MediaTek Helio G99 yonga seti ile donatılacak. Bu işlemci, 3 GB/4 GB RAM ve 64 GB/128 GB UFS 2.2 depolama alanıyla eşleştirilecek. 22.5W hızlı şarj destekli 8.000 mAh kapasiteli bir pil barındıracak.

Redmi Pad, otomatik odaklama destekli 8 megapiksel arka kameraya sahip olacak. Ön tarafta ise 105 derecelik FOV'a sahip 8 megapiksel kamera bulunuyor. Tek karede daha fazla kişiyi barındıracak daha geniş bir görüş alanı sunan FocusFrame özelliği ile donatılacak.

Tablet, MIUI'nin tablet versiyonuna sahip Android 12 OS ve Dolby Atmos sertifikalı dörtlü hoparlörler gibi başka özellikler de sunacak. 7 mm kalınlığa ve 445 gram ağırlığa sahip olacak.

Redmi Pad Fiyatı

Raporda ayrıca Redmi Pad'in 250 Euro civarında fiyatlandırılacağı belirtiliyor. Üç renkte satışa sunulacak: Graphite Grey, Moonlight Silver ve Mint Green. Gri, gümüş ve yeşil renk seçenekleri bulunacak. Şirketin tabletin 5G versiyonunu piyasaya sürmeyi planlayıp planlamadığı konusunda henüz bir bilgi yok.

Editör: Didem Bektaş