Redmi Smart Band 2 akıllı bilekliğin seri üretimi başladı. Lansman tarihi ne zaman, özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

REDMI SMART BAND 2 FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Markanın ilk fitness takipçisi olan Redmi Smart Band, 2020'de Çin'de piyasaya çıktı. Daha sonra, Mi Smart Band 4C olarak belirli küresel pazarlara ulaştı. Giyilebilir cihaz 1,08 inç TFT LCD renkli panel, dokunmatik giriş, 24 saat kalp atış hızı izleme, 14 günlük pil ömrü ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Şimdi, şirketin Asya ve Avrupa'da seri üretim aşamasında olduğu bildirildiği için yakında Redmi Smart Band 2'yi piyasaya sürecek gibi görünüyor.

Redmi Smart Band 2'nin 2023'ün başlarında tanıtılması bekleniyor. Fitness özellikli akıllı bileklik hakkında ilk detaylar da geldi. Ancak henüz çok fazla özelliği açıklanmadı. Markanın bir önceki cihazının özelliklerine göz atalım.

Redmi Smart Band özellikleri

Redmi Smart Band, 128 x 200 piksel çözünürlük sunan ve dokunmatik girişi destekleyen 1.08 inç 16 bit renkli TFT LCD panel ile birlikte gelir. Ekranın maksimum parlaklığı 200 nit seviyesinde idi. Cihaz, kalp atış hızlarını gün boyunca gerçek zamanlı olarak ölçer ve anormallikler meydana geldiğinde kullanıcıları uyarır. Açık havada koşma, bisiklete binme, koşu bandı, hızlı yürüyüş ve serbest stil egzersizi izlemek için 5 profesyonel spor moduna sahiptir. 50'den fazla ekran özelleştirme seçeneği ve doğrudan USB şarjı ile birlikte gelir. 14 güne kadar dayandığı iddia edilen 130 mAh pil içerir. Redmi Smart Band, 22 $ fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.