TRABZONSPOR

Rıdvan Dilmen Süper Lig sezon sonu sıralamasını açıkladı! Trabzonspor ilk 5'te

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in sezon sonundaki sıralamasıyla ilgili fikrini açıkladı. Dilmen’e göre Trabzonspor ilk 5'te yer alacak.

Abone Ol

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig 'in sezon sonundaki sıralamasıyla ilgili fikrini açıkladı. Dilmen’e göre Trabzonspor ilk 5'te yer alacak.

DİLMEN, SÜPER LİG SEZON SONU SIRALAMASINI TAHMİN ETTİ

Üç Büyükler’in sezon sonu sıralamasında ilk 5’te yer alacağını belirten Dilmen, ilk 5 takım arasında Trabzonspor ve Adana Demirspor ‘un da yer alacağını söyledi. Tahminleriyle ünlü duayen yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, canlı yayında Trendyol Süper Lig ile alakalı flaş açıklamalarda bulundu. Dilmen’in sezon sonu sıralaması için sunduğu bu tahmin spor severleri oldukça heyecanlandırdı.

Fenerbahçe'nin bu sezon ortaya koyduğu futbolu 'müthiş' olarak nitelendiren duayen yorumcu, Rizespor'u 5-0 farklı yenen sarı lacivertlilerin durumunu değerlendirdi. Kanarya için övgü dolu sözler sarf eden Dilmen, "Ben bu kadar iyi bir Fenerbahçe kadrosu görmedim" dedi.

Süper Lig 2023/2024 sezonunu hangi takımın şampiyon tamamlayacağı büyük bir merak konusu. Rıdvan Dilmen, bu konuda kendi tahminlerinden bahsetti. Dilmen'e göre Üç Büyükler (Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe) sezon sonunda ilk 3'te yer alacak. 4. ve 5. sırada ise Trabzonspor ve Adana Demirspor olacak.

Ünlü yorumcu, "Ligin şu anki ilk 5 sırasına bakın. Lig böyle bitecek. Ligin çok başı olmasına rağmen resim net. Bu ilk haftadan belliydi" ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }