Rıza Çalımbay'dan Novak Yorumu

Abone Ol

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Trabzonspor bizim bıraktığımız gibi değil. Trabzonspor kadro yapısında büyük bir değişime gitti. Biz Trabzonspor'dayken devre arasında sadece Novak'ı alabildik onun dışında da transfer yapamadık. Trabzonspor'dayken 2-3 transfer daha yapabilseydik ligi 2. sırada bitiririk. Novak'ı transfer ettiğimizde tepkiler oldu. Ben ve ekibim Novak'ı tanıyorduk ve düşündüğümüz gibi de oldu. Novak şu anda Trabzonspor'un en etkili oyuncusu." ifadelerini kullandı ve ekledi:

Trabzonspor maçı yorumu

"Kendi taraftarımızın önünde Trabzonspor'la oynayacağız ve şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Beşiktaş maçını iç sahada kazanmıştık. Trabzonspor karşısında da kazanmak istiyorsak planlı oynamalıyız. Trabzonspor karşısında galip gelmek için her şeyi yapacağız."
 

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }