Milli Takımımız için Ünal Karaman iddiası ortaya atıldı. Stefan Kuntz ile yolların ayrılması halinde göreve yerli bir hocanın getirileceği belirtilirken Ünal Karaman da sürpriz bir şekilde adaylar arasında yer aldı. 56 yaşındaki teknik direktör son olarak Göztepe'yi çalıştırmıştı.

A Milli Futbol Takımımızda Ünal Karaman sürprizi yaşanıyor. Teknik direktör Stefan Kuntz ile vedalaşılacağı iddia edilirken göreve yerli bir hocanın getirileceği öne sürüldü. Söz konusu adaylardan biri de Ünal Karaman.

ÜNAL KARAMAN DA ADAYLAR ARASINDA

Sabah'ın haberine göre A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktör adaylarından biri de Ünal Karaman. Alınan kötü sonuçların ardından Kuntz'un koltuğu sallanırken, TFF'nin koltuğu yerli bir teknik direktöre emanet edeceği belirtildi.

13 AYDIR BOŞTA

Bu bağlamda gündeme gelen isimlerden biri de Ünal Karaman oldu. Son olarak Göztepe'yi çalıştıran Ünal Karaman, 31 Ağustos 2021 tarihinden beri boşta bulunuyor. Ünal Karaman söz konusu süreçte birçok takımdan teklif alsa da anlaşma aşamasına gelinememişti.

MİLLİ TAKIMLARDA GÖREV ALDI

Daha önce Milli Takımımızda yardımcı antrenör, A2 takımında ve U21 takımında teknik direktörlük görevi yapan Ünal Karaman sırasıyla Konyaspor, Ankaragücü, Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Karabükspor, Trabzonspor, Rizespor ve Göztepe'yi çalıştırdı.

TÜM KADEMELER YENİLENECEK

Kuntz'un yanı sıra Hamit Altıntop'la da yolları ayırmanın planlarını yapan TFF, A Milli Takım'dan altyapıya kadar tüm kademeleri yenileyecek.