1963 yılında İstanbul'da doğan Dr.Mustafa Eraslan, üniversiteye kadar olan eğitimini İstalbul'da tamamlamıştır. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Eraslan, iç hastalıkları üzerinde yurt dışında ihtisas yaptı. Araştırmalarını alternatif tedavi yöntemleri üzerine yoğunlaştıran Eraslan, TV8 ve Akit Tv'de sizlere her hafta canlı olarak yayım yapmaktadır. Modern tıp ile geleneksel tıbbı harmanlayan Mustafa Eraslan, Kibarlı bitkisel gıda takviyesi ürünlerinin de kurucuları arasında yer almaktadır. Yetkili satış kanalları üzerinden alabileceğiniz Kibarlı ürünleri, tamamen doğal bir şekilde sunulmaktadır.

Kibarlı reishi mantarı, Kibarlı k2, Kibarlı omadur, Kibarlı k3, Kibarlı e1, Kibarlı aritex, Kibarlı s1, Kibarlı pro glabra, Kibarlı u1, Kibarlı avicen, Kibarlı k5, Kibarlı zk, marine lipid, Kibarlı d1, Kibarlı k1, Kibarlı seretan, Kibarlı p1, Kibarlı h1, Kibarlı cemre ab-ı hayat ve Kibarlı omaflex olarak karşınıza çıkan bu ürünler sadece gıda takviyesi amacıyla kullanılmaktadır. Kesinlikle bir ilaç ile karıştırılmaması gereken bu ürünler, sağlık açısından hiçbir şekilde zarar oluşturmamakta ve doğal olarak sizlere sunulmaktadır.

Omaflex İçeriğinde Neler Var?

Gıda takviyesi olarak kullanılan Kibarlı omaflex, içerisinde vitamin A ve Vitamin D olmak üzere glukozamin sülfat, hyaluronik asit kollajen, magnezyum oksit, kondroitin sülfat ve astaksatin barındırmaktadır. Bir gün içerisinde 8 saat aralıklar ile 3 adet kullanılması önerilen Kibarlı bitkisel ürünler arasında yer alan omaflex, 60 yaş ve üzeri kişilerde 12 saat ara ile 2 adet kullanılmalıdır. Serin ve kuru bir yerde saklamanız gereken omaflex, gebe veya emziren bir bayan iseniz doktor onayı ile almanız önerilmektedir.

Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilen Kibarlı omaflex, Gıda Tarım ve Hayvancılık İşleri Müdürlüğünce onaylanmıştır. Patenli ve %100 doğal olarak sizlere sunulan bu ürün, içerisinde sentetik madde barındırmamaktadır. Güvenlik bandı bulunan orijinal omaflex ürünleri alarak sizlerde güvenilir bir şekilde kullanabilirsiniz. Kibarlı omaflex 1 kutu içerisinde 90 adet kapsül olarak sunulur ve bu üründe kesinlikle gluten veya domuz katkısı bulunmamaktadır. 2 yıl kullanma ömrü olan Kibarlı omaflex resmi satış kanalları üzerinden temin edilmelidir.

Editör: TE Bilişim