Sakarya'da gezilecek yerler nereleridir? Sömestr tatilinde çocuklarla birlikte ailecek gidilebilecek en güzel yerleri derledik.

Çocukların heyecanla beklediği yarıyıl tatili ailecek gidilebilecek tatil yerleri araştırmasını da başlattı. İstanbul'a yakınlığı ile doğal güzellikler diyarı Sakarya da sömestr tatil planı için en uygun yerlerden biri. İşte, sömestr tatilinde Sakarya'da gezilecek yerler!

Gölbaşı Park

Sakarya'da gezilecek yerler listenize Arifiye ilçesindeki bu parkı mutlaka ekleyin. Piknik alanları ve parklar müthiş göl manzarası ile eşsiz anlar yaşatıyor.

Adapazarı

Şehrin meşhur kalabalık turizm noktası Adapazarı alışveriş edilecek, yemek yenebilecek, tatihi ve turistik yerlerin görüleceği noktalardan biri. İstiklal Caddesi’ni aratmayan düzeyde geniş bulvar ve caddelerde İstanbul’un bir yansımasını göreceksiniz.

Tarihi Taraklı Evleri

Sakarya'da gidilecek yerler arasında doğanın eşsiz mucizelerini eğlence noktaları ile birleştiren yerler size göre olabilir. Uçak kafe, orman evleri, engelsiz parklar, Ters Ev gibi alanlar da bölge civarında yer alır.

Orman Park

Ailecek tatile gidilecek yerler arasında Sakarya'nın kamp alanlarını saymazsak olmaz. Göletler, piknik ve mesire alanları, kuğuların ve binbir çeşit hayvanın bulunduğu alanlar, yaylalar ve kampçılar için Orman Park size nefes aldıracak.

Sapanca Gölü

Karasu Plajı, Sapanca Gölü, Hendek-Dikmen Yaylası, Maden Deresi, Acarlar Longozu Tesisi, Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı ve Doğançay Şelalesi Sakarya sınırları içindeki doğal güzellikler içerisinde Türkiye'de en eşsiz turistik gezi yerleri arasındadır.

Tatil için kış aylarında ailecek gidin, görün ve Sakarya’da gezilecek yerler önerilerimize kulak vererek sömestr molasını en iyi şekilde değerlendirin.

Editör: Didem Bektaş