Şehrin her bir sorunu ile yakından ilgilenen ve projelerin takibini sürdüren Milletvekili CORA, ziyaretleri kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı ziyaret etti. Milletvekili CORA’ya bu ziyaretlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE de eşlik etti.

Milletvekili CORA’nın ilk adresi Bakan BİLGİN oldu. Milletvekili Bahar AYVAZOĞLU ile Bakan BİLGİN’in kapısını çalınırken, gündemle ilgili konularda istişarelerde bulundu. CORA, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat BİLGİN’i yoğun programları arasında ziyaret ederek gündemi değerlendirdik. Ülkemizde uzun yıllar konuşulan birçok konuyu sağlam ve kararlı iradesi ile çözüme kavuşturan bakanımıza müteşekkiriz.” dedi.

Ardından bir süre önce DSİ Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Akif BALTA ziyaret edildi. Akçaabat İlçe Başkanı ALTINTEPE’nin de yer aldığı ziyarette Uçarsu Şelalesi yürüyüş yolu ile Hıdırnebi ve Simba Göletleri tekrar gündeme geldi. Projelerin turizm noktasında Trabzon ve Akçaabat için önemine dikkat çekilerek 2023 yılı yatırım programına dahil edilmesi istendi. Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili konuşan CORA, “DSİ Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Akif BALTA beyi ziyaret ederek ilçemizle ilgili projelerimizin yatırım programına dahil edilmesini istedik.” ifadelerine yer verdi.

FmrlNE6acAAig9RFms0GtHWYBwU-G2

Editör: Haber TS