Şampiyonluk İçin Seri Şart

Abone Ol
 Trabzonspor, ligde bugün oynayacağı Kasımpaşa maçıyla birlikte galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Avrupa'da fırtına gibi giden Trabzonspor, bugün ligde Kasımpaşa ile kritik bir maça çıkacak. Üst sıralara yükselmeyi hedefleyen bordo-mavililerde teknik direktör Mustafa Akçay, sıralamada üstlerinde bulunan Kasımpaşa'dan alacakları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Şampiyonluk yolunda böyle maçları kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan Akçay, "Bu maç bizim için 6 puan değerinde. Şampiyonluk istiyorsak galibiyet serisi yakalamak zorundayız. Kasımpaşa maçı bizim için başlangıç olsun" dedi. Bu arada Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Trabzonspor'a ayrılan biletlerin tamamı dün tükendi.

MARC JANKO iLK 11'DE
Avrupa Ligi'nde oynanan Legia Varşova maçında bir gol atan Marc Janko, bugün Kasımpaşa karşısında da 11'de sahaya çıkacak. Forvette Henrique ile birlikte oynayacak olan Avusturyalı futbolcu, Trabzonspor'un gol yollarındaki önemli silahlarından biri. Janko dün, "Bu maç bizim için çok önemli. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Buradan zaferle döneceğimize tüm takım İnanıyonuz. Gol de atacağım" dedi.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }