2020-2023 sezonu başında hedefini şampiyonluk olarak koyup yola çıkan Samsunspor, 6.haftanın sonunda kötü gidişat sebebiyle radikal kararlar almıştı. 6.hafta itibariyle 9 puanla 7.sırada olan Karadeniz ekibi kötü sonuçlar ve oynanan kötü oyun sebebiyle tenik direktör Bayram Bektaş'ın görevine son vermişti.

Hocasız bir şekilde sahasında Sakaryaspor'u 3-2 mağlup ederek milli araya moralli giren Yılport Samsunspor'da hoca arayışı devam ediyor.

Karadeniz ekibinde daha önce birçok teknik adamın ismi ön plana çıkarken hiç biriyle anlaşma aşamasına gelinememişti. Hoca arayışlarına devam eden Samsunspor, aradığı hocayı bulduğu en kısa zamanda resmi açıklamanın yapılacağı iddia edildi.

ERTUĞRUL SAĞLAM GELİYOR

Yılport samsunspor, daha önce takımı çalıştıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam görüşme gerçekleştirdiği hocanında gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan Ertuğrul Sağlam, daha önce teknik direktör olarak 2 dönem kırmızı beyazlı takımda görev yapmış ve takımda şampiyokluk yaşamıştı. 52 yaşındaki başarılı teknik direktör, 2019-2020 sezonunda Samsun'u 2. Lig'den 1. Lig'e taşımıştı.

TARAFTAR ÇOK İSTİYOR

Samsunspor'da teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam isminin anılmasıyla beraber kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medyadan binlerce paylaşım yaptı. Ertuğrul Sağlam'ı takımın başında görmek isteyen taraftarlar, başkan Yüksel Yıldırım'a seslenerek Ertuğrul Sağlam'ı takımın başında görmek istediklerini belirttilerr.