Samsung Galaxy A24 cihazının teknik detayları ve tasarım özellikleri belli olmaya başladı. İşte, yeni A-serisi cihazın sürpriz özellikleri…

SAMSUNG GALAXY A24 ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy A24'ün temel özellikleri Vietnamlı yayın The Pixel tarafından sızdırıldı. Akıllı telefon, bu yılın başlarında piyasaya sürülen Galaxy A23'ün halefi olarak piyasaya çıkacak. Galaxy A24'ün lansman tarihi henüz bilinmiyor.

Türkiye ihtimalli yeni Galaxy-A serisi bütçe dostu akıllı telefon, önümüzdeki hastalarda resmi olarak tanıtılabilir. Samsung Galaxy A24'ün FHD+ çözünürlüğe sahip, 90Hz yenileme hızı sunan 6.24 inç sAMOLED ekrana sahip olacağı bildiriliyor.

Önceki model ise LCD ekran paneli ile donatılmıştı. Şu an için ekranın su damlası çentikli mi, delikli bir tasarımla mı geleceği belirsiz. Akıllı telefonun tasarımı da gizemini koruyor.

Galaxy A24'ün neredeyse dört yaşında olan bir Exynos 7904 işlemci ile donatılacağı belirtiliyor. 6GB RAM ve 64GB dahili depolamaya sahip olacak, ancak piyasaya sürüldüğünde daha fazla seçenek bekleyebiliriz.

Cihaz, 15W şarj desteğine sahip 4.000mAh pil ünitesi ile desteklenecek. Donanım, Galaxy A23'e kıyasla oldukça düşük görünüyor.

Görüntüleme cephesinde, Samsung Galaxy A24 OIS destekli 48MP ana sensör, 8MP ultra geniş açılı lens ve 5MP üçüncü sensör içeren üçlü arka kamera kurulumuyla gelecek. Ön tarafta ise 16MP selfie kameraya sahip olacak.

Editör: Didem Bektaş