Üç kameralı, delikli ekran tasarımına sahip yeni Samsung Galaxy A54 5G özellikleri belli oldu. İşte, cihazın tasarımı ve merak edilen detaylar!

SAMSUNG GALAXY A54 5G ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Samsung Galaxy A54 5G modelinin tasarımı az önce ortaya çıktı. Yeni görüntüler çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve bize akıllı telefona her yönden bir bakış sunuyor. O halde cihaza bir göz atalım.

91Mobiles tarafından paylaşılan ilk görüntülere göre, Galaxy A54 5G, Galaxy A53 modelinin halefi olacak. Orta segmente hitap edecek olan cihazın ön ekranında merkezde delikli ekran tasarımı ve kamera yuvası görünüyor. Ekran ayrıca her tarafta göze çarpan çerçevelerle çevrilidir.

Arka tarafta ise Galaxy A54 5G'nin sol üst köşesinde dikey olarak yığılmış bir şekilde üçlü kamera kurulumuna sahip olduğunu görebiliyoruz. OnLeaks'e göre bu cihazın ön tarafında 6,4 inçlik bir ekran bulunacak. Yeni Samsung Galaxy A54 5G modelinin 2023'ün başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ortaya çıkan diğer tasarım özellikleri arasında hoparlör ızgarası ve mikrofon ile birlikte altta bir USB C Tipi bağlantı noktası yer alıyor. Ayrıca, ses düğmesi ve güç düğmesi sağ tarafta bulunurken, SIM ejektör tepsisi ve ikincil mikrofon üstte bulunabilir. Arka kısımda ayrıca arka panelin alt yarısında Samsung markası yer alacak.

Bilgi kaynağı, ekranın FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına da sahip olacağını da paylaştı. Daha önceki raporlara göre, cihazın 5.000 mAh büyük bir pil takımı ile güçlendirildiği söyleniyor. Arkadaki birincil kameranın 50 megapiksellik sensör alması bekleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile eşleşen Exynos 7904 işlemcisinden güç alması beklentiler arasında.

Editör: Didem Bektaş