FCC veritabanında görülen Samsung Galaxy A55 5G özellikleri ile rakiplerine parmak ısırtacak. İşte, 25 Watt hızlı şarj ve dahası…

Samsung, çeşitli sertifika listelerinin de gösterdiği gibi, muhtemelen yakında çıkacak olan Galaxy A55 5G akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son zamanlarda cihaz FCC veritabanında da ortaya çıktı ve bazı temel özellikleri belli oldu.

Google, arama sonuçları için yeni “Notlar” özelliğini sunuyor Google, arama sonuçları için yeni “Notlar” özelliğini sunuyor

FCC sertifikası, SM-A556E/DS model numarasına sahip akıllı telefonu listeliyor ve çift SIM yuvasını ve 25W hızlı şarjı destekleyeceğini doğruluyor. Desteklenen şarj adaptörü EP-TA800 model numarasını taşıyor.

Ancak son Samsung telefonları gibi 3C sertifikası da Galaxy A55 5G'nin kutuda şarj cihazı içermeyebilir.

Ne yazık ki FCC listesi, telefonun işlemcisi, ekranı veya kamera kurulumu gibi teknik özellikleri hakkında daha fazla ayrıntı sunmuyor. Ancak daha önceki raporlara göre cihazın Exynos 1480 yonga seti tarafından desteklenmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy A55, Geekbench'te aynı çiple görüldü. Exynos 1480, görünüşe göre her biri 2,75 GHz hızında dört performans çekirdeğine ve 2,05 GHz hızında dört verimlilik çekirdeğine sahip. Yonga seti ayrıca bir Xclipse 530 GPU ile birlikte gelecek.

Geekbench listesi ayrıca yonga setinin 8 GB'a kadar RAM ile eşleştirileceğini de gösteriyor. Ayrıca kutudan Android 14'ü çalıştırması bekleniyor.

Dahası, Galaxy A55'in selefine kıyasla önemli bir tasarım değişikliği göstermeyen resmi görünümlü görsellerinin sızdırıldığını da gördük. Arka tarafında hala dikey olarak yerleştirilmiş kameralar, yan taraflarında düz kenarlar ve ön tarafında delikli bir ekran bulunuyor. Cihazın Awesome Iceblue, Awesome Lilac ve Awesome Navy renk seçenekleriyle satışa sunulacağı söyleniyor.

Yani Buz Mavisi, Lila ve Lacivert.

Samsung Galaxy A55 5G hakkında daha fazla bilgi için muhtemelen daha fazla sızıntıyı veya resmi duyuruları beklememiz gerekecek.

Editör: Didem Bektaş