Samsung Galaxy Book 3 Pro SE cihazının teknik özellikleri ve görüntüleri ortaya çıktı. İşte yeni notebook'un merak edilenleri...

1 Şubat'ta piyasaya çıkacak olan Samsung Galaxy S23 serisi, yeni Galaxy Book 3 serisi dizüstü bilgisayarlarla aynı sahneyi paylaşacak. Bugün erken saatlerde bir rapor serideki üç modelin tasarımını ortaya çıkardı: Book 3 Pro 360, Book 3 Pro ve Book 3 360. Şimdi, Samsung Galaxy'nin teknik özelliklerini ve tasarım görsellerini içeren yeni bir rapor geldi.

Galaxy Book 3 Pro SE, 1920 x 1080 çözünürlük sunan 15,6 inç AMOLED ekranla gelecek. Dizüstü bilgisayarın yenileme hızı bilinmezken, raporda geniş bir görüş açısı sunacağı öne sürülüyor.

Samsung Galaxy Book 3 Pro SE, en yüksek saat hızı 4.6 GHz olan 13. nesil bir Intel Core i5-1340P işlemci içerebilir. İşlemci, 16 GB LPDDR5 RAM, 256 GB NVMe SSD ve Intel Iris Xe grafik kartıyla eşleştirilecek.

Cihazın çizimleri, ekranın etrafında ince çerçevelere sahip tam boyutlu bir klavyeye sahip olacağını gösteriyor. Galaxy Book 2 Pro'ya benzer şekilde gümüş renginde resmedilmiştir. Dizüstü bilgisayardaki bağlantı bağlantı noktaları arasında bir Thunderbolt 4, HDMI ve bir USB Type-C bağlantı noktası bulunur. Güvenlik için bir parmak izi sensörü olabilir.

Galaxy Book 3 Pro SE'nin Windows çalıştırmayacağı belirtildi. Bir ChromeOS dizüstü bilgisayar mı olacak? Bunu doğrulamak için 1 Şubat'a kadar beklememiz gerekecek.

Yaklaşan dizüstü bilgisayarlar ve Galaxy S23 Serisi şimdiden çeşitli pazarlarda ön siparişe açıldı. Samsung, yeni ürünler için ön rezervasyon yaptıranlara da bazı avantajlar sunacak.

Editör: Didem Bektaş